Kundeservice tlf. T: 39 40 31 31

10.000+ anmeldelser

Modtag i morgen, bestil før
  • 00t :
  • 00m :
  • 00s

Ideal Bikes

 

Ideal startede som selskab helt tilbage i 1926 i byen Patras i Grækenland under navnet Maniatopoulos brdr. Hovedaktiviteterne dengang var import af cykler, tilbehør og komponenter til cykler og salget var mest koncentreret omkring den sydvestlige del af Grækenland.

I 1955 opfindes mærkenavnet IDEAL. Den sælges i Grækenland og vinder hurtigt forbrugernes gunst og forbrugernes bevidsthed og tillid til mærket forøges.

I 1987 skifter virksomheden navn til Nikos Maniatopoulos.

I 1995 starter eksporten til andre lande og Ideal var allerede dengang den mest kendte cykel i det lokale marked Grækenland. I øjeblikket er Ideal markedsført i 20 lande heriblandt Danmark hvor folk har muligheden for at købe en cykel hvor man får meget for pengene.

Ideal udbyder i dag stort set alle slags cykler. Der er mountainbikes i både 26" og 29", Full-suspension, Trekkingcykler, almindelige Citybikes, hurtige citybikes, hurtige sportstouring cykler, Racercykler, alle mulige børnecykler i alle størrelser, BMX- og foldecykler.

På Ideals udmærkede hjemmeside kan man se samtlige modeller og kataloger flere år tilbage i tiden. Herudover kan man følge med i nyhederne omkring Ideal. Blandt andet kan man læse om ProCycling Geiger Team, som kører på Idealcykler.

Ideal er gode cykler til prisen og vi vil her fra specielt anbefale cyklerne til hverdagsbrug.

Viser 1 til 1 (af i alt 1 produkter)

Passer bl. a. til Ideal Traxer 2012. Bemærk at denne vare passer på flere forskellige cykler. Du skal blot sammenligne det geardrop du har med udfræsningerne på denne vare og hvis de stemmer overens... Ideal Bikes | Varenummer: 312840991
Viser 1 til 1 (af i alt 1 produkter)

Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet og modtag gode tilbud, tips og nyheder. Vi udsender 1-3 gange i måneden.