Kundeservice tlf. T: 39 40 31 31

22.000+ anmeldelser

Modtag i morgen, bestil før
  • 00t :
  • 00m :
  • 00s

ICEdot

ICE er amerikansk og har gennem mange år beskæftiget sig med alarmering, på forskellig vis. Da Chris Zenthoefer overtog kontrollen med ICEdot i 2011, besluttede han, at begynde udviklingen på et alarmeringsprodukt specielt tilrettet til eliteudøvere.

Sportsudøvere bruger meget tid på træningen og det er ofte alene det foregår. Uanset hvor forsigtig man er, så kan det som sports udøver i sportsgren som cykling, Mtb, downhill, skiløb, løb og andre ligene sportsgrene, hvor du bevæger dig rundt alene. Så vil du før eller siden komme ud for fald eller styrt. Heldigvis går det ofte godt, men er uheldet ude er det vigtigt med hurtig hjælp.

Systemet er bygget op af to muligheder for at tilkalde hjælp. Det ene er med en crach sensor som monteres på din hjelm. Den forbindes til din smartphone via bluetooth, er uheldet ude og sensoren bliver aktiveret vil din mobil sende besked til din kontaktperson og fortælle hvor du nøjagtigt befinder dig. Personen kan så slå alarm.

Den anden beskyttelse er et armbånd med en kode som smses til et nummer opgivet på det og systemet sender dine oplysninger retur til, redningspersonale eller personen som finder dig.

 

Viser 1 til 1 (af i alt 1 produkter)

ICEdot armbåndet kan redde dit liv ved at kunne formidle relevant information, hvis uheldet skulle være ude. En PIN-kode er skåret ind i silikonearmbåndet. Denne kode er unik og ved at taste denne ind... ICEdot | Varenummer: 57104666521XX
Vejl.: 129,00
99,00
Føj til kurv Prisgaranti - Set billigere?
Viser 1 til 1 (af i alt 1 produkter)

Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet og modtag gode tilbud, tips og nyheder. Vi udsender 1-3 gange i måneden.