Hövding

I 2005 begyndte Anna Haupt og Terese Alstin, studerende i industriel design i Lund på det tidspunkt, at diskutere, om det ville være muligt at designe en cykelhjelm, som alle ville have på sig? Og hvis ja, hvordan ville den så se ud? Den mest stilfulde hjelm var måske en, du ikke engang kunne se.

Til deres afhandlingsprojekt udviklede Haupt og Alstin en revolutionerende idé - en airbag til cyklister. De satte sig for at fremstille en hjelm, der ikke var en hjelm, men snarere en airbag, der bæres om halsen som en krave. Dette banebrydende koncept og innovative design gav projektet øjeblikkelig omtale. Hövding Sverige AB blev grundlagt i 2006, og i løbet af de følgende syv år gik konceptet fra en idé til et godkendt og certificeret produkt.

I dag er Hövding klassificeret som verdens sikreste måde at beskytte hovedet på cyklister på. Skabelsen af en hjelm, som alle ønsker at bruge, havde et uventet, men velkomment resultat. Ifølge videnskabelig forskning giver det unikke airbag-system op til 8 gange bedre beskyttelse end traditionelle cykelhjelme.

Mere end 230.000 af vores airbags til cyklister er solgt i over 15 lande. Og siden 2006 er Hövding vokset fra to personer med en god idé til et børsnoteret selskab, der styrer alt fra udvikling og produktproduktion til markedsføring og salg. Nu har Hövding mere end 40 medarbejdere med en bred vifte af færdigheder og ekspertise. Efterhånden som teknologien skrider frem, fortsætter Hövding med at forbedre og forny produktet. Denne indsats gav liv til en ny produktgeneration, der kom på markedet i efteråret 2019. Hövding 3 er stadig verdens sikreste hovedbeskyttelse - og nu er det også forbundet. Dette gør det muligt automatisk at advare kære i tilfælde af en ulykke.

Hövding 2.0 - Cykelhjelms-cover Paris
Spar 70%
Med dette smarte Paris-cover til Hövdings cykelhjelm/airbag, kan du personificere din hjelm, så den afspejler din egen personlighed. Dette cover har et flot mønster i røde, lyserøde og lilla nuancer, der giver din Hövding-kra…
Hövding | Varenummer: HOVPAR-X
Før 469,00
DKK 141,00
På lager