Hamax

Hamax er blandt de førende inden for cykelstole, kælke og slæder. De udmærker sig også ved, at næsten alt arbejde foregår i Norge. Gennem innovation og pionerånd har de forstået at holde sig fremme i første række.

Hamax hovedkontor ligger Moss i Norge og deres udviklingsafdeling er placeret i Holland. Hamax prioriterer børns sikkerhed meget højt, hvad enten det er på kælkebakken eller i cykelstolen. Hamax fremstiller produkter der appellerer bredt til et kræsent publikum.

Alle cykelstole gennemgår en meget streng udviklingsproces i samarbejde med slutbrugerne og er mærket i henhold til europæiske standard EN14344. Desuden er alle produkter fra Hamax fri for de skadelige phthalater og cykelstolene er fremstillet af genanvendeligt polypropylen (pp).

Hamax er Norsk og blev startede i 1958 under navnet Plastic og Form, først i 1960 producerede de plastikkælke og miniski. Den første cykelstol kom på markedet i 1981 og blev med det samme en stor succes.

Hver gang Hamax kommer med et produkt, er det gennemtestet af både slutbrugerne, men også af uafhængige institutioner for at sikre, at sikkerheden er i top. Og selvfølgelig også, at de nye detaljer kan fungere optimalt i det daglige brug.

Hamax er i dag en del af HTS Gruppen som også tæller brand som BeSafe, Voksi, Swisseye og Parkline.

Regnslag Hamax
Spar 50%
OBS: Få stk. tilbage
På lager
Er du også træt af konstant at have en drivvåd barnestol bag på din cykel? Det undgås let med et regnslag til din Hamax barnestol. Regnslaget sikrer, at cykelstolen til din cykel altid er tør og lige til at sætte dit barn op …
Hamax | Varenummer: 7-590010
Før 249,00
DKK 124,50