Kundeservice tlf. T: 39 40 31 31

20.000+ anmeldelser

Modtag i morgen, bestil før
  • 00t :
  • 00m :
  • 00s

GoPro

GoPro er det førende actionkameramærke i verden og brugt af rigtig mange sportsfolk og andre der vil optage bestemte begivenheder.

Nicholas Woodman der er grundlæggeren siger selv:

"Vi drømmer. Vi har passionerede forestillinger om, hvad der er muligt i denne verden. Vores passioner får os til at skabe oplevelser og realiteter, som udvider vores verden og inspirerer dem omkring os"

GoPros mål i livet er at hjælpe dig med at indfange og dele dit livs mest spændende oplevelser - og fejre dem med andre. For eksempel, er en mountainbike tur mere spændende hvis man tilbringer den sammen med venner end, hvis man tilbringer den alene. Fælles oplevelser giver mere mening og er sjovere.

"Dette er dit liv.. Go Pro."

Med GoPro kan du med andre ord udstille det du ønsker om dig til dine venner på facebook, youtube eller andre steder.

Fra GoPros hjemmeside er der sågar billedredigeringsprogrammer som fx CineForm Studio, hvor man kan afspille og trimme sine videoklip. Gå in på GoPros hjemmeside og se mere omkring dette. Programmet er gratis at downloade.

Viser 1 til 1 (af i alt 1 produkter)

Til GoPro kamera. Chest Mount Harness Junior Chesty". Dette monteringsbeslag er juniorudgaven af "Chesty". Beslaget er en mindre version af den voksne original, og er perfekt til børn. Her kan man ta... GoPro | Varenummer: ACHMJ-301
Viser 1 til 1 (af i alt 1 produkter)

Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet og modtag gode tilbud, tips og nyheder. Vi udsender 1-3 gange i måneden.