Freeline

Ryan Farrelly har gennem det meste af sit liv været aktiv surfer, kørt på snowboard og været meget aktiv skater på skateboards. Ud fra denne interesse, begyndte Ryan Farrelly at udvikle på et nyt board til down hill kørsel, medens han studerede på University of San Diego. Under arbejdet med at udvikle dette nye down hill board, fandt han frem til at det ikke var nødvendigt med selve brættet, men to platforme med hjul under kunne gøre det. Det gav langt større manøvre frihed og samtidig højere fart.

Det var i 2003 og i 2005 blev de første Freeline skates solgt i USA. Hurtigt bredte denne nye skater form sig over hele Amerika.

Freeline er to skøjter med hver to specielt fremstillet hjul under. Måden man bevæger sig på kan sammenlignes med bevægelserne du laver når du står på snowboard, surfer eller står på skateboard. For den øvede betyder det højere fart og det bliver muligt at køre opad.

På Freeline Grom, som er begynder skøjterne, kan du montere en ekstra aksel med to hjul som så fungere som støttehjul under oplæringen på skøjterne. En detalje der betyder at alle kan lære at stå på disse fantastiske skøjter.

Top modellen hedder Gangster skates og er fornemt udført i aluminiumslegeringen 356-T6 som også bruges i luftfartsindustrien.

Freeline skates er skabt til dig der vil helt ud på kanten af det menneskelige mulige.

Beskytter til Freeline skates Grom
Når du rigtig giver den gas på dine Freeline skates vil du under tiden komme helt ned på kanten af trædefladen. Til at beskytte kanterne på trædefladen bruger du disse egde guards som kan fås i 4 friske farver. Anvendelse F…
Freeline | Varenummer: 311XX
DKK 39,00
På lager