Kundeservice tlf. T: 39 40 31 31

20.000+ anmeldelser

Modtag i morgen, bestil før
  • 00t :
  • 00m :
  • 00s

Flexsurfing

Flexsurfing er en dansk virksomhed som blev grundlagt i 2012 og har produceret kvalitet waveboards lige siden. 

Flexsurfing er meget stolte over at de leverer de mest holdbare boards på markedet. 

Flexboard er unik på grund af dens specielle design, og ikke mindst på grund af Flexsurfings passion for waveboarding.

Viser 1 til 1 (af i alt 1 produkter)

Fri fragt
Flexsurfing Lite waveboard er udviklet med en forbedret konstruktion, når det sammenlignes med det almindelige Flexsurfing. Torsionsstangen er gennemgående på waveboardet, hvilket betyder, at slidstyr... Flexsurfing | Varenummer: MKFLEXKIDCAMO
Viser 1 til 1 (af i alt 1 produkter)

Flexsurfing laver waveboards af høj kvalitet og specielt for Flexsurfing er, at de har lavet et specielt system, som gør at deres waveboards til streetsurfing, er monteret med en torsionstang, som giver en rigtig god stabilitet i brættet og som samtidig forøger levetiden i forhold til mange af de billige waveboards på markedet.

Brugen af waveboards er i de senere år blevet meget udbredt herhjemme ikke blot blandt børn. Der er også rigtig mange, som efterhånden har taget sportsgrenen streetsurfing til sig og derfor kræves det, at man kan få fat i nogle gode waveboards, som kan holde til de noget større udfordringer, der er i at hoppe, kører ned af trapper og andre gode ideer, som mange streetsurfere kan komme på at udsætte deres waveboard for.

Flexboards fra Flexsurfing er lavet så man selv kan designe sit surfboard i de farver og designs, som man har lyst til og på den måde kan man gøre sit board helt personligt og være sikker på, at man ikke kører rundt på et board, som er magen til alle andres.

Hjulene på et waveboard fra Flexsurfing kan rotere hele vejen rundt og dette giver et meget levende men også et meget fleksibelt board, som man kan lave nogle meget små vendinger på og som gør at man med meget små bevægelser kan komme op i høj fart.

Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet og modtag gode tilbud, tips og nyheder. Vi udsender 1-3 gange i måneden.