Kundeservice tlf. T: 39 40 31 31

20.000+ anmeldelser

Modtag på lørdag, bestil før
  • 00t :
  • 00m :
  • 00s

Eurostyle

Eurostyle er fra firmaet Charmois Butt´r. Et amerikansk firma der producerer plejemidler til personligt brug for cykelryttere og andre sportsudøvere.

Chamois butt´r blev startet af fysioterapeut og cykelrytter Steve Mathews i 1988. Han har udviklet sine produkter til personlig pleje sammen med professionelle cykelryttere, læger og kemikere for at sikre en rene produkter, der er skånsomme overfor selv meget følsomt hud. Alle produkter er fremstillet uden dyreforsøg.

Eurostyle fremstiller blandt andet buksefedt til brug for cykelrytteren der kører med cykelbukser med puder. Cremen bruges for at nedsætte gnidningsmodstanden mellem huden og bukserne. Denne gnidningsmodstand bevirker ofte rødmen og det kan udvikle sig til direkte sidde sår som dels er meget smertefuldt men også langvarigt at behandle.

Eurostyles buksefedt er fremstillet uden parabener er glutenfri der er ikke tilsat kunstige farve eller dufte. fabrikationen er under kvalitetskontrol af FDAs retningslinjer.

Eurostyle er kendt for at have et tæt samarbejde med atleter i store dele af verden. Denne tætte forbindelse har blandt andet udartet sig i den første buksefedt fremstillet specielt til kvinder. Hemmeligheden ligger i PH værdien som er forskellig fra mænd til kvinder. Chamois butt´r har derfor fremstillet en buksecreme med en ændret PH værdi til kvinderne.

Viser 1 til 1 (af i alt 1 produkter)

Buksefedt til Damer Eurostyle Her 235 ml.
På lager
Buksefedt specielt udviklet til kvinder. Denne lækre buksefedt er fremstille med en speciel PH værdi til kvinder. Mange kvinder undlader at bruge buksefedt, de føler ikke det virker efter hensigten. D... Eurostyle | Varenummer: 8OZHCB
Viser 1 til 1 (af i alt 1 produkter)

Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet og modtag gode tilbud, tips og nyheder. Vi udsender 1-3 gange i måneden.