Eurobottle

Eurobottle kommer fra Holland. De startede i 1994 med at sælge sportsflasker til primært reklameformål. Det er nu næste 20 år siden at man fik den første ordre ind på 150 flasker til en lokal cykelbutik i Holland og fra den tid og frem til i dag har Eurobottle vokset sig til at blive en international organation, der leverer millioner af sportsflasker til kunderne hvert år.

Eurobottle har en loyal international kundebase, som omfatter fødevareproducenter, sportsforretninger og virksomheder verden over. Eurobottle har repræsentanter i Tyskland, England og Frankrig for at sætte Eurobottle så tæt på markedet og forbrugerne som muligt.

Nøglen til deres succes har altid været kvaliteten af produktet. Kvaliteten er altafgørende for deres udvikling af nye modeller og dette er stadigvæk tilfældet i dag og de er hos Eurobottle overbeviste om, at dette er den eneste måde de kan forblive en troværdig langsigtet partner for salg og levering af sportsflasker.

Eurobottle vælge med nøje omhu sine leverandører for at sikre at kvaliteten af deres produkter og for at konsolidere denne del, valgte man i år 2006 at overtage sin foretrukne leverandør Flestic. Flestic producerer plastemballage og har fra starten af været producent for Eurobottle. På denne måde har Eurobottle sikret sig at have kontrol over hele processen for dermed at sikre sig at kvaliteten og kontinuiteten i deres produkter.

Det er med stor omhu at vi har valgt Eurobottle til at producere de sportsflasker som vi sælger med cykelpartner.dk logo på i dag.

Valget af en drikkedunk eller drikkeflaske bør indeholde flere overvejelser end blot farve og pris på flasken. Mange vælger bare en billig og måske flot drikkedunk, når de mangler noget at bruge enten i forbindelse med cykelturen eller måske som den daglige drikkedunk til børnene i skolen. Man bør dog lige undersøge indholdet af diverse skadelige stoffer inden man springer til og køber en flot lyserød drikkedunk til barnet. Der er nemlig stadig mange af de helt billige drikkeflasker som indeholder phthalater og andre stoffer, som vi helst ikke vil udsætte hverken vores børn eller os selv for.

Drikkeflaskerne fra Eurobottle og selvfølgelig også alle de andre drikkeflasker her i shoppen hos Cykelpartner.dk overholder alle sammen de krav, som bliver stillet af Fødevarestyrelsen omkring genstande til brug i forbindelse med indtagelse af madvarer.

En anden stor fordel ved at købe en kvalitetsflaske fra fx Eurobottle er, at man får en rigtig god drikkeflaske til sin cykel eller skoletaske, som ikke blot er tæt, når man modtager den. Flaskerne og deres låg er lavet, så gummien bliver ved med at være elastisk også efter rigtig mange gange i opvaskemaskinen.