Kundeservice tlf. T: 39 40 31 31

20.000+ anmeldelser

Modtag i morgen, bestil før
  • 00t :
  • 00m :
  • 00s

Earbag

Earbags startede ved Vinter-OL i Lillehammer Norge i 1994 ved et tilfælde. Det var dejligt klart vejr, men kulden bed. Huer og pandebånd kunne ikke holde ørene varme. Blandt tilskuerne var Tom Natvig en svensk civilingeniør og vintersports entusiast, han stod med hænderne op for ørerne for at holde dem varme.

Efter at have stået sådan i en uge, begyndte tankerne at arbejde og på vejen hjem til Sverige i bilen, kom idéen med at lave en ørevarmer i fleecematerialet og han kom på navnet Earbags.

Herefter er det gået slag i slag med udbredelsen af Earbags.  Da legene blev afholdt i Nagano i Japan, fik tilskuerne udleveret earbags. Rigtigt hurtigt gik det i Salt Lake City 2002, hvor både Sverige og Norge mødte op med earbags i nationalfarver.

Også en officiel udgave blev lanceret. Earbags er siden blevet en fast del af Vinter-OL med mange forskellige design.

Earbags holder i dag til i Tyskland og producerer mange forskellige typer af earbags til både børn og voksne, med musik og i mange farver. Desuden laver de handsker, huer og halstørklæder.

Earbags har de seneste år vundet større og større indpas på det danske marked, vores vinter er blevet lidt mildere og her passer earbags helt fortræffeligt. De fylder ikke meget og de gør det de skal, nemlig at holde vores ører varme og ikke mindst kan vi, med nogle modeller, nyde musikken på gå-, løbe- og cykelturen.

 

Viser 1 til 1 (af i alt 1 produkter)

Dette er smarte høretelefoner, som passer til Sound Ears ørevarmere og giver dig en perfekt musiktilslutning. Disse høretelefoner passer til alle størrelser Sound Ears og klikkes nemt og enkelt fast i... Earbag | Varenummer: 95052030
Viser 1 til 1 (af i alt 1 produkter)

Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet og modtag gode tilbud, tips og nyheder. Vi udsender 1-3 gange i måneden.