Kundeservice tlf. T: 39 40 31 31

25.000+ anmeldelser

Modtag på mandag, bestil før
  • 00t :
  • 00m :
  • 00s

E og L Cycles

Firmaet bag disse fantastisk spændende børnecykler og løbecykler er hollandsk og hedder E & L Cycles, de har siden 1948 drevet en omfattende import og eksport forretning med kvalitetscykler. og andre legeredskaber til børn.

De adskiller sig fra andre børnecykel producenter ved at have licens til en række af de største brands inden for underholdningsindustrien til børn, samt et par store sportsbrends. Bl.a. de mange brands de har licens til er Disney Cars, Hello Kitty, Disney Minnie Mouse, Disney Princess, Disney Planes, Didney Donald Duck, Designed by Jan Smit, FC Barcelona, Manchester United, Teenage Mutant Ninja Turtels og Marvel Ultimate og Spider-man.

Produkterne udmærker sig alle ved at være af højeste kvalitet. Og et design der helt klart adskiller sig fra andre produkter på markedet for legetøj med kendte brands til børn. Ikke nok med at cykler og løbecykler er i et smart og tidsvarende design, der er også udført med omtanke og i en kvalitet der tilsvare den moderne forbrugers krav.

Viser 1 til 2 (af i alt 2 produkter)

Fri fragt
Denne seje løbecykel er fremstillet i træ. Yipeeh løbecyklen er en ideel begyndercykel, som er med til at styrke barnets balance på længere sigt. Ved at "træne" med en løbecykel vil overgangen til den... E og L Cycles | Varenummer: KUB425
Fri fragt
Disney Frozen løbecyklen fra E & L er en utrolig flot balancecykel til den Frost glade pige. Cyklen henvender sig til børn i alderen 2-4 år og er den perfekte makker, når barnet skal træne balance og ... E og L Cycles | Varenummer: KUB-407
Viser 1 til 2 (af i alt 2 produkter)

Tilmeld nyhedsbrev

Vær up to date med de bedste priser, nyeste varer og gode tilbud - tilmeld dig nyhedsbrevet.
Vi behandler nedenstående oplysninger fortroligt - læs mere om vores persondatapolitik her.