Kundeservice tlf. T: 39 40 31 31

22.000+ anmeldelser

Modtag på torsdag, bestil før
  • 00t :
  • 00m :
  • 00s

Durban

Durban er et brasiliansk brand, som producerer praktiske foldecykler, som er både smarte og lette at have med på farten. At brandet er brasiliansk kommer særligt til udtryk i deres skønne brug af farverne, som virkelig sætter kulør på hverdagen. Durban ligger til en middelpris, sammenlignet med øvrige foldecykler -men her får du virkelig kvalitet og funktion for pengene.

Durban Rio Up, hvis du er aktiv og på farten

En Rio Up foldecykel fra Durban, er det oplagte valg til dig der elsker et aktiv liv på farten. Når cyklen er pakket ned, kræver det blot 15 sekunders arbejde at gøre den køreklar.

Med sine kun 13 kg. er cyklen let at have under armen, hvis du under turen skal benytte enten elevator, tog eller bagagerummet på din bil. Cyklen er særlig praktisk til og fra jobbet og i særdeleshed hvis du skal med bus eller tog undervejs.

Mange danskere nyder hvert år at tage på camping, ud at sejle eller anden for ferie. Næsten uanset hvilken slags ferie du er til, er Durban Rio Up let at have med på farten og fylder ikke meget. Specielt campister og sejlere er glade for Durban, da de er lette at opbevare under transporten og gør det muligt at færdes rundt i området, uden egen bil.

Cyklen er af aluminiumsstel, hvilket gør den både let og særdeles robust. Med sine 7 udvendige gear, er det muligt at cykle i netop dit tempo, uanset terræn. Cyklen har desuden både for- og bag v-bremse, som er særdeles power fuld.

Durban Rio Up er så fleksibel at den passer til de fleste

Rio Up er en 20” foldecykel, som let kan foldes sammen og tages under armen.

Cyklen har en hjulstørrelse på 20”, men med det fleksible stel, kan cyklen tilpasses alle med en højde på mellem 140-190 cm. Det skyldes især det justerbare styr og sadel, som kan indstilles efter behov.

Selv farverne på cyklerne er fleksible; de fås nemlig i både rød, gul og turkis, så mon ikke én af dem skulle falde i din smag.

Viser 1 til 4 (af i alt 4 produkter)

Fri fragt
Durban Rio UP-foldecykel er et smart alternativ til dig, der har brug for en cykel du kan tage med dig. Cyklen er sammenfoldelig, så du kan have den med i toget, i elevatoren eller i bagagerummet i di... Durban | Varenummer: 68RIOUP17RED
Vejl.: 4.499,00
3.499,00
Fri fragt
Med Durbans smarte Rio UP-foldecykel kan du blive kørende på blot 15 sekunder. Cyklen kan foldes sammen, så du kan have den med i toget, elevatoren eller bagagerummet i din bil, og den er lille nok ti... Durban | Varenummer: 68RIOUP17TUR
Vejl.: 4.499,00
3.499,00
Fri fragt
Denne Durban Rio UP-foldecykel er et godt valg for dig, der savner en cykel, der er let at have med på farten. Cyklen kan foldes sammen, så den kan være med på toget, i en elevator eller i bagagerumme... Durban | Varenummer: 68RIOUP17YEL
Vejl.: 4.499,00
3.499,00
Fri fragt
Med denne originale cykeltaske er det let at have din Durban-foldecykel med på rejse. Cyklen foldes sammen som normalt, placeres derefter i tasken, der uden problemer lynes sammen om cyklen. Simpelt, ... Durban | Varenummer: 68BIKEBAG17
Viser 1 til 4 (af i alt 4 produkter)

Tilmeld nyhedsbrev

Vær up to date med de bedste priser, nyeste varer og gode tilbud - tilmeld dig nyhedsbrevet.
Vi behandler nedenstående oplysninger fortroligt - læs mere om vores persondatapolitik her.