DT Swiss

Historien bag DT Swiss begynder i 1634. En fysiker ved navn Scharandi fra Solothurn begyndte at lave hjul, men DT Swiss kommer først til 1994, hvor firmaet bliver grundlagt af den nuværende ejere Frank Böckmann , Maurizio D' Alberto og Marco Zingg.

D'et i DT står for Drahtwerke og T'et står for Tréfileries. DT Swiss kommer oprindelig fra Schweiz, som navnet også selv siger.

Produktionen af eger var allerede i gang inden DT Swiss blev døbt DT Swiss. DT Swiss egerne er i dag et kendetegn på kvalitetseger, som er lette men samtidig stærke.

Allerede dengang var visionen at blive verdensomspændende og i dag producere DT Swiss i stor stil eger, nipler, nav, komplette hjul, forgafler og bagdæmpere.

DT Swiss har formået at lave innovative produkter, som er minimalistiske, enkle, stilrene og moderne krydret med top Schweizisk kvalitet. DT Swiss får hele tiden deres produkter testet af professionelle og almindelige testryttere fra alle cykel discipliner, som DT Swiss arbejder inden for. Ingeniørerne modtager hele tiden kritik, både positiv og negativ, af testrytterne, som de tager til efterretningen og udvikler videre ud fra rytternes feedback. Dette gør man for at være de førende på markedet på dette område.

Udover produktionen i Schweiz er der andre fabrikker i Polen, Taiwan og USA.