Kundeservice tlf. T: 39 40 31 31

19.000+ anmeldelser

Modtag på mandag, bestil før
  • 00t :
  • 00m :
  • 00s
Januarudsalg - se de vilde tilbud

Diims

Diims er et relativt nyt mærke, der blev lanceret i august 2012 af firmaet Commotive A/S.

Diims er den billigste og mindste sporingsenhed på markedet. Diims bliver sporet af ca. 4000 enheder på det danske vejnet, samt af en række stationære enheder. Netværket bliver hele tiden udvidet.

Hver gang en Diims passere en af de mange "trackere" bliver positionen registreret på din Diims konto, som du kan logge ind på, på diims.dk eller via en app på din smartphone. For at have en Dimms konto kræver det abonnement, som koster få kroner om måneden. Når en Diims sporingsenhed efter ca. 2 år er ved at løbe tør for strøm, giver den i god tid brugeren besked herom, så man kan nå at skifte batterierne.

Når en Diims er blevet sporet bliver det markeret på et kort, hvoraf også dato og klokkeslæt fremgår, dette gør det lettere at genfinde sine stjålne genstande. Diims findes pt. i to udgaver, en som er integreret i en baglygte, der kan fastmonteres på de fleste bagagebærer og en i en lille udgave der kan monteres eller gemmes i en lang række genstande.

Diims har ud over at være medvirkende til at cykler eller blevet genfundet, også hjulpet med at finde: biler, trailere, haveredskaber og entreprenørmaskiner. Diims er så lille den at den kan monteres i mange genstande, som f.eks. kunne være møbler og hifi udstyr.

Viser 1 til 1 (af i alt 1 produkter)

Spar 4% Lovlig cykellygte
Fri fragt
KENDT FRA TV2! Baglygte med Diims elektroniske sporingsenhed. Baglygten kan monteres på de fleste bagagebærer. Diims sporingsenheden har sit eget batteri og er altid tændt. Information om lygten: ... Diims | Varenummer: 03550
Tilbuddet udløber: 28/01-2018 23:59
Vejl.: 499,00 Før: 469,00
450,00
Viser 1 til 1 (af i alt 1 produkter)

DIIMS er en dansk producent af sporingsenheder til blandt andet cykler.

En DIIMS tracker er ikke som mange tror en GPS tracker, der kan findes via satelitter. DIIMS er en elektronisk enhed, som benytter et landsdækkende netværk af radiobølger til at lokalisere sporingsenheden og dermed også din cykel.

En DIIMS cykel tracker er altid tændt, så man skal ikke huske at tænde og slukke for den. På trods af dette, så holder et batteri i meget lang tid og producenten oplyser, at batterier i en DIIMS tracker ligger mellem 12 og 24 måneder. Din DIIMS cykel finder giver dig selv besked om, når det er ved at være tid for et batteriskifte.

Når du skal købe en cykel tracker fra DIIMS, så kan du i øjeblikket vælge mellem to forskellige modeller.

  • Den almindelige elektroniske sporingsenhed
  • En baglygte med indbygget tracker

Den almindelige sporingsenhed sættes fast på cyklen eller på andre ting, som du gerne vil kunne genfinde.

Baglygten med indbygget tracker er specielt designet til cykler og har den fordel, at den ligner en helt almindelig cykellygte. En tyv vil derfor ikke være klar over, at der er en sporingsenhed på cyklen og sandsynligheden for, at cykel trackeren bliver afmonteret er derfor langt mindre

Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet og modtag gode tilbud, tips og nyheder. Vi udsender 1-3 gange i måneden.