CST

CST (Cheng Shin Tire) er fra Taiwan og producerer mange forskellige typer dæk, herunder cykeldæk og slanger, som distribueres over hele verden. CST beskæftiger i dag mere end 20.000 mennesker og er verdens største producent inden for cykeldæk og slanger og de har en bred vifte af produkter til cykler, men også til mange andre kategorier.

CST distribuere i dag til mere end 150 lande i deres brede vifte af dæk og slanger. Produktionen består af dæk og slanger til cykler, motorcykler, terrængående køretøjer, biler, lastbiler, gaffeltrucks, landbrugsmaskiner, plæne traktor og andre have maskiner.

Produktionen foregår på 3 fabrikker som er beliggende i Xiamen i Kina, som har produktionsudstyr i verdensklasse. Innovativ teknologi og en stærk vægt på kvalitet, levering og kundetilfredshed. CST overholder de strengeste internationale standarder og har opnået certifikater og udmærkelser, herunder DOT (US Department of Transportation) certificering, ISO9001, E-Mark, TS 16949 og Kinas velkendte mærke Award.

CST er, ved hjælp af en første klasses fremstillingsproces og yderst effektiv logistik, en af dem der sætter standarden for ekspertise inden for dæk og slange industrien. For CST er kvalitet, integritet og service mere end bare ord, de er grundlagt fra virksomhedens topledelse til personalet på gulvet i fabrikken.

Hele deres slange sortiment af standard slanger, udmærker sig ved at have en fremragende holdbar vulkanisering ved ventilerne og en slange vægtykkelse på 0,97mm som vel og mærket gælder hele vejen rundt i slangen. Der findes slanger der er lettere end disse slanger, men til almindelig daglig cykling og til cykelmotionisterne er det et godt valg og vi anbefaler brugen heraf.

Det er ikke nok, at man har et godt cykeldæk, hvis man gerne vil undgå punkteringer. Der findes mange billige cykelslanger i handlen og ofte bliver man ked af, at man ikke har betalt en smule mere for sin cykelslange og derved kunne have undgået mange punkteringer og utætheder.

En cykelslange er aldrig helt 100% tæt, men slanger fra CST er meget tætte i forhold til mange af de billige cykelslanger, som man kan komme til at købe rundt omkring. Der er ikke meget sjov i, at man skal pumpe sin cykel en gang i ugen og specielt ikke om vinteren.

En cykelslange er lavet af gummi og gummi bliver meget påvirket af varme og kulde. Derfor vil man ofte opleve at en cykelslange bliver mere utæt, når det bliver koldt. Dette skyldes at gummiet i slange bliver mindre fleksibel ved kulde og derfor vil en dårlig slange have sværere ved at holde luften inde om vinteren.

En god cykelslange fra fx CST til en almindelig hverdagscykel koster omkring 25 kr., så hvis man køber en cykelslange til 10 kr. og kommer til at stå og pumpe sin cykel flere gange i ugen hele vinteren, så bliver man nok temmelig træt af sin nærighed. Man kan med fordel sørge for at spare penge både på cykeldele og i almindelighed i sin hverdag, men en cykelslange er ikke det rette sted at spare på sine penge.