Kundeservice tlf. T: 39 40 31 31

25.000+ anmeldelser

Modtag på mandag, bestil før
  • 00t :
  • 00m :
  • 00s

Cinelli

Siden 1948 har Cinelli produceret cykler og udstyr i et design og en kvalitet for sig selv. Baseret på stifteren Cino Cinellis erfaringer gennem 15 år som cykelrytter på de italienske landeveje. 30 år senere overlod Cino Cinelli firmate til en ung entreprenør fra stålindustrien ved navn Antonio Colombo.

Siden har Cinelli og Columbus stel været toneangivende inden for design og innovation inden for cykelverden. Mange professionelle mestre har gennem årene fejret store bedrifter med Cinellis produkter herfra bl.a. Lemond, Fignon,Hinault, Chiappucci, Lance Armstrong, Mario Chipollini, Di Luca, Freire samt Simoni.

Dengang Antonio Colombo overtog virksomheden skete noget revolutionerende for Cinelli. Man begyndte at TIG svejse og lave designs med laser, som gav pote med en design award - Compasso d' Oro i 1991.

Tilbage i 1980 har Cinelli været den første cykelproducent til, at bringe kunsten ind i cykelverdenen. De senere år man brugt nogle af verdens førende kunstnere til at designe og endda håndmale nogle af rammerne.

Siden 1997 har Cinelli været en del af firmaet Gruppo og sammen med Colombus, som tilsammen har været en stor betydning for hele cykelbranchen.

Cinelli åbnede i 2012 nye faciliteter syd for Milano, hvor bygningerne omfatter produktionsanlæg, Centrallager, design, salgskontorer, stort showroom samt opbevaring af de vigtigste Cinelli komponenter, som har gjort Cinelli til det som de er i dag.

Viser 1 til 1 (af i alt 1 produkter)

Spar 30%
Fantastisk styrbånd i metallic look, vil du udstråle stil så er det dette styrbånd du skal vælge. Guld metallic Sølv metallic Sort metallic Sæt med to ruller To styrpropper Siden 1948 har Ci... Cinelli | Varenummer: NMCORBX
Tilbuddet udløber: 21/07-2019 00:00
Vejl.: 149,00 Før: 49,00
34,30
Føj til kurv Prisgaranti - Set billigere?
Viser 1 til 1 (af i alt 1 produkter)

Tilmeld nyhedsbrev

Vær up to date med de bedste priser, nyeste varer og gode tilbud - tilmeld dig nyhedsbrevet.
Vi behandler nedenstående oplysninger fortroligt - læs mere om vores persondatapolitik her.