Bopworx


Paul McGriskin er CEO og opfinder af Bopworx. Her fortæller han hvordan han fik ideen til at lave beskyttelses udstyr til cykler under transport.

For et par år siden, mens jeg rejste op vestkysten af USA i en autocamper med vores fire unge børn ... og seks cykler. Hver gang vi var nødt til at laste og losse cyklerne var det en tidskrævende prøvelse. Der blev ikke gjort noget for at forhindre skader på cyklerne, mens vi kørte. Dette fik os til at tænke på mulige løsninger, begyndende med den nemmeste beskyttelse, som var håndklæder, handsker, etc. som vi satte i klemme mellem cyklerne. Vi indså hurtigt, at alle cyklister står med de samme spørgsmål og problemer, uanset om de rejser med bil, fly, eller bare opbevarer cyklerne derhjemme.

Desværre syntes der ikke at være nogen løsning på dette problem. Ved hver cykelforretning vi besøgte, forstod personalet tydeligt problemet og alligevel havde de ingen løsning til at hjælpe os! Heller ikke ved at søge på Internettet fandt vi en brugbar løsning. Dette fik Paul til at tænke i løsninger og han satte sig til at tænke over mulige løsninger. Vi begyndte at kigge efter biler med cykel stativer bagpå, mens vi tænkte på løsninger som ville forebygge endnu flere skader forårsaget cykeltransport, når du rejser med din cykel.

Vi har nu brugt de sidste par år at udvikle disse seks produkter og en række supplerende som endnu ikke er frigivet. Vi har arbejdet med lokale cyklister her i Irland og detailhandlere til gentagne gange at teste nye generationer af prototyper og løbende udvikle designet. Vi har målrettet udviklet disse produkter til at være så universel som muligt, anvendelige for cyklister af alle typer, uanset om du kører race, mountainbike, eller bare på en cykelferie med familien, som vi var. Vi håber Bopworx produkter kan hjælpe dig på dit næste cykel eventyr.