Bkool

Det spanske firma BKOOL fik den geniale ide at kombinere en hometrainer med en online trænings og analyse platform, samt en udendørs app til smartphones. På denne måde er man i stand til at genskabe sine normale udendørs træningsruter og køre dem indendørs på sin hometrainer. Desuden kan man til bkool upload data fra de mest udbredte GPS'er som f.eks. Garmin og Polar.

Bkool.com fungere også som et socialt trænings forum, hvor der er flere gange dagligt er arrangeret online cykelløb, med op til 100 deltagere, du har også mulighed for at arrangere dit eget cykelløb på bkool.com. Desuden er der over 100 video sessioner tilgængelig på siden, der alle er fra mere eller mindre kendte strækning, der findes bl.a. klassikerløb og bjergenkeltstart fra Vuelta Espana med en stigningsprocent helt oppe på 20%.

Man kan vælge at tegne forskellige abonnement hos BKOOL, afhængig af, hvad man vil have ud af sin hometrainer. En af de mange muligheder på bkool.com er også at lave fysiske test, således man har mulighed for at følge udviklingen i sin form. De meste simple funktioner på bkool.com kan bruges uden betaling af abonnement.

BKOOL modeller

Bkool har af flere omgange optimeret deres trainere, og kommet med nye versioner med bedre og stærkere motor. Disse nye modeller har ikke nogen officielle betegnelser, men er mange steder blevet kaldt Bkool 2016, 2017 og den helt nye bliver kaldt 2018

  • BKOOL 2016
  • BKOOL 2017
  • BKOOL 2018
  • BKOOL 2019

Den nyeste udgave af BKOOL trainer er altså deres Smart Pro 2 (September 2017), som allerede mange steder er døbt 2018 modellen (da den tidligere model blev kaldt 2017). Du kan altid kende Smart Pro 2 på at den er med gul motor (Tidligere versioner er med sort motor).

BKOOL Smart Bike

Her sidst i 2018 præsenterede BKOOL deres nye Smart Bike, som er en spinningcykel (Fitness bike) med indbygget Bluetooth og ANT+, så den selvfølgelig kan køre på BKOOL's populære software (og andre kompatible software løsninger). Så nu kan du altså træne indendørs mod andre BKOOL'ere, uden at bruge din egen cykel. BKOOL Smart Bike er nem at indstille i højden og længden, så er der flere brugere i hustanden, kan cyklen nemt indstilles.

Smart Bike bruger magneter, og har derfor ingen friktion, og kan yde modstand helt op til 1500 watt. Som noget nyt, har BKOOL lavet "Virtual shifting", så du kan skifte gear og cykle ruter, lige som på en almindelig racercykel, og som nogen kender fra f.eks. BKOOL Smart Pro 2. Det er bare at cykle, og forestille dig du har elektroniske gear på cyklen.

Bkool Smart Air 2018

Bkool har revolutioneret hometrainer markedet med deres Smart Air. En designmæssig genistreg, med masser af power og direct drive. Smart Air yder op til 3000 watt modstand, og hele 25% stigninger. Den kan vippe 6 grader til hver side, hvilket giver en mere behagelig og realistisk fornemmelse, og med Bkool's simulator software er der masser timers træning og underholdning.

Læs mere om Bkool Smart Air her

BKOOL Danmark

Bkool blev for alvor kendt i Danmark, da de lavede deres Bkool Connect Sport hometrainer. Der fandtes dengang allerede adskillige hometrainere med video tilkobling, men det specielle ved netop Bkool Connect Sport var den meget billige pris samt det meget eftertragtede sociale netværk på bkool.com. Der er i dag en god håndfuld brugere af Bkool og disse kan via netværket både uploade og hente ruter samt køre konkurrencer eller træningspas mod venner eller helt fremmede.

I starten af 2015 blev Bkool Connect Sport udskiftet med modellen Bkool Pro Trainer, som er en udvidelse af den gamle model. Har får man naturligvis mere teknik for pengene, men der er også lagt et flot stykke arbejde i at lave, en hometrainer som er langt mere støjsvag - en udfordring som rigtig mange hometrainere kæmper med.

BKOOL og Garmin USB 2.0 ANT+ stik
BKOOL og Garmin USB 2.0 ANT+ stik
På lager
Dette USB ANT+ stik benyttes til at overføre data mellem computer og trådløse enheder. Stikket er kompatibelt med en lang række ANT+ produkter. Af kompatible enheder findes bl.a. hometrainers fra Bkool, Elite og Tacx. Eksemp…
Bkool | Varenummer: BKOOL04
Vejl.: 299,00
DKK 239,00