Kundeservice tlf. T: 39 40 31 31

10.000+ anmeldelser

Modtag på tirsdag, bestil før
  • 00t :
  • 00m :
  • 00s

Biknd

Biknd blev grundlagt i 2009 på initiativ af Devinci cykler. For at sætte den hidtil mest innovative og gennemtænkte cykelkuffert i produktion. Cykelkufferten har siden sin introduktion på markedet fået en række priser på internationale messer for cykelbranchen.

Det professionelle team Garmin valgte straks Biknd cykelkufferten som der foretrukne, kuffert til deres ryttere.

Når man skal vælge cykelkuffert er der tre meget afgørende faktorer, menlig at få den størst mulige beskyttelse, af sin ofte meget dyre cykel. Desuden vil man gerne have en kuffert der ikke er alt for tung, der kan også være begrænsninger på vægt og størrelse ved forskellige flyselskaber. Hertil kommer når du ikke bruger den skal den være nem at opbevare.

Hemmeligheden bag den meget høje sikkerhed ved Biknd cykelkufferten er, de to luftpuder der pumpes op omkring cyklen. Herved kan vægten holdes nede og samtidig fylder beskyttelsen ikke meget, da de former sig efter indholdet i kufferten. det betyder at det er muligt at have to sæt hjul med oi deres Helium cykelkuffert.

 

Viser 1 til 1 (af i alt 1 produkter)

Fri fragt
Biknd Jetpack cykelkufferten er den ultimative løsning, når du skal transportere din cykel. Transporttasken opfylder de tre vigtigste kriterier, nemlig optimal sikkerhed, lav vægt og kompakt design. J... Biknd | Varenummer: 5710466720408 Produktblad: Download PDF
Vejl.: 3.899,00
3.199,00
Viser 1 til 1 (af i alt 1 produkter)

Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet og modtag gode tilbud, tips og nyheder. Vi udsender 1-3 gange i måneden.