Bikezac

Cobags er brandet bag Bikezac, der bleve grundlagt i København, som er verdens hovedstad for cykler og cyklister. Det skyldes at hele 18% af turene, bliver kørt på cykel, hvilket overstiger tendenserne i andre storbyer. Bikezac er udviklet med henblik på, at reducere brugen af plastik, samt øge sikkerheden for dig som cyklist.

En Bikezac er godt for miljøet og letter hverdagen på cyklen

En Bikezac er en indkøbspose/taske, som er designet til at sidde på cyklens bagagebærer og dermed sikre dig en bedre balance, end når du cykler med indkøbsposerne balancerende på styret.

Bikezac har også den kæmpe fordel, at det er en yderst miljøvenlig løsning, da det ikke længere er nødvendigt at købe plastikposer hver gang du handler ind. Og ikke nok med at denne løsning er med til at reducere forbruget af CO2, det kan også udgøre en besparelse for dig, at du ikke længere konstant skal investere i nye plasticposer.

En Bikezac i filt kan bære op til 15 kg. bagage, men vejer kun 100 gram når den ikke er i brug. Når du køber din Bikezac taske, følge der et beslag med, som let monteres på cyklens bagagebærer.

Bikezac er blevet kendt via TV

Cobags som har designet Bikezac, deltog i 2018 i Løvens Hule, som er et program hvor iværksættere kan søge pengestærke forretningsmænd om investeringer til udvikling af deres projekt. Det var en oplagt mulighed for at udvikle deres produkt, men har samtidig også været årsagen til, at rigtig mange nu kender deres produkt.

Bikezac - Indkøbsposen til cyklister - Hør
Bikezac er ideen om, at du ikke længere skal bøvle med indkøbsposer på styret, og dermed opleve en ukontrolleret og farlig kørsel. Med Bikezac fjernes dette problem, og lader dig transportere dine dagligvarer på en ordentlig …
Bikezac | Varenummer: 181009
DKK 99,00
På lager