Kundeservice tlf. T: 39 40 31 31

20.000+ anmeldelser

Modtag på fredag, bestil før
  • 00t :
  • 00m :
  • 00s

BarFly

Firmaet bag BarFly er amerikansk og hedder Tatelabs og blev startet i 2012 af to meget cykel interessesede cykelmotionister, der godt ville kunne montere deres cykelcomputere bedre på deres cykler. Samtidig syntes de ikke, at de computerholdere, der fandtes på markedet var stabile og sikre nok. Derudover mente de to amerikanske cykelmotionister også, at designet på de fleste holdere lod meget tilbage at ønske.

Da de gik i gang med af designe deres første barfly, stod de med den første udfordring. Hvilket materiale skulle de fremstille deres holdere i? I produktudviklingen havde herrerne fokus på vægt, stabilitet og sikkerhed ved styr, og konklusionen blev derfor, at det bedste materiale var plastik.

Plastik findes i mange varianter og kvaliteter, blandt andet fordi plastikkens egenskaber kan ændres ved hjælp af forskellige tilsætningsstoffer. De fyldstoffer eller tilsætningsstoffer, der tilsættes kan gøre plastikken mere eller mindre blødt, og tilsætningsstofferne har indflydelse på, hvordan plastikken opfører sig i forskellige temperaturer.

Efter at have eksperimenteret med de forskellige varianter og kvaliteter af plastikken var de to cykelmotionister klar til at finde ud af, hvilke holdere de ville producere. De valgte at starte med holdere til Garmin, og hurtigt udvidede de med holdere til bl.a. Iphone, Cateye, Fi´z:k, GoPro og mange andre. BarFly har blandt andet fremstillet holdere til TT udstyr, hvilket har været en mangelvare. Derudover har de udviklet en holder, der dækker behovet for en stabil computerholder til styr, hvor styr og frempind er integreret.

I efteråret 2013 kom det helt store gennembrud, da den professionelle cykelrytter Andrew Talansky fra Team Garmin/Sharpe henvendte sig direkte til dem for at købe to holdere til hans cykler.

Viser 1 til 2 (af i alt 2 produkter)

Fri fragt
Cyklister har ofte besvær med at få deres computer til at sidde ordentligt på styret. Det har amerikanske BarFly fundet den perfekte løsning på. Holderen kan hjælpe dig med at holde dine Garmin enhede... BarFly | Varenummer: BFSLIR953
Fri fragt
Denne Barfly holder passer til en række forskellige enheder herunder Garmin, GoPro og nugle typer af lygter. Holderen anbefales til brug på Mountainbike styr og monteres til venstre for frempinden sål... BarFly | Varenummer: BFSLID960
Viser 1 til 2 (af i alt 2 produkter)

Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet og modtag gode tilbud, tips og nyheder. Vi udsender 1-3 gange i måneden.