Airace

Airace er designet til at gøre din hverdag lettere

Airace laver et væld af lækre produkter, som alle kan være med til at lette din hverdag som cyklist.
Blandt vores sortiment af Airace produkter, vil du finde højtryksrensere, sprøjtepistoler, fodpumper m.m. som alle er i en virkelig god kvalitet til prisen.
Airace har mange år på bagen og er i sær kendt for deres gode kvalitet og lækre design, som langt overstiger de billige modeller på markedet.

Gør cyklen ren med en højtryksrenser fra Airace

Blandt vores højtryksrensere (Dirtworker og Driving Waterman) vil du finde modeller med en kapacitet på mellem 14 og 19 liter vand.
Højtryksrenserne er transportable, har 12 volt og fungere til cigarettænderen i bilen -og de er derfor virkelig optimale når du er på tur med cyklen og gerne vil have den vaske inden du montere den på bilen og kører hjem.
Det gode ved en højtryksrenser er, at du har mulighed for at nå ind i alle vinkler og kanter på cyklen når den vaskes. Det er selvfølgelig en fordel rent udseende mæssigt, men er samtidig godt for cyklens dele og komponenter.

Fodpumper fra Airace i mange afskygninger

Hvis ikke man bruger CO2 patroner, så er fodpumpen altså bare den bedste og letteste løsning, når cyklen skal pumpes op.
Vi fører modellerne Windpro og Infinity, som alle er i en super god kvalitet til pengene. Sortimentet indeholder udgaver til både dæk, gaffel og suspension og varierer i trykket fra 14 – 21 bar og 200 – 300 PSI

Airace er en prisvindende virksomed

Siden 2010 har Airace vundet utallige priser for deres produkter. Hele fire gange har de præsteret at vinde en IF Product design award, mens de hele tre gange har vundet Taipei Cycle award prisen. Men det stopper ikke der, for Airace har nemlig også vundet reddot design award -hele to gange. Når de har vundet priser, har det været for design, funktionalitet og kvalitet, hvilket er din sikkerhed for et lækkert produkt i god kvalitet.