Accezzi

Accezzi er et dansk mærke, som holder til i Brovst, Nordjylland.

Accezzi lave primært varer beregnet til skisport, men cyklister har mindst en ting til fælles med skiløbere og det er kolder hænder og fødder i vinterperioden. Accezzi har nogle rigtigt gode produkter til at løse disse problemer, nemlig engangshånd- og fodvarmere. Man kan tage dem på inden en cykeltur hvis man ved der er koldt, eller have et sæt med i sin sadeltaske, så man kan tage dem på undervejs. Engangshånd- og fodvarmere er de senest år blevet meget populære hos cykelister. Især håndvarmere kan også hjælpe børn med kolde hænder, det kræve blot at forældrene har et par håndvarmere med, så kan man hurtigt aktivere dem og lade barnet holde om de bløde og varme puder, når barnet igen har fået varmen i fingrene, kan varmen bibeholdes ved at, komme varmere ind i barnets jakke eller flyvedragt, således de er placeres på undersiden af håndledende. Man skal ved længere tidsbrug være opmærksom på at varmere ikke er i direkte kontakt med huden.

Accezzi har også et andet interessant produkt for cykelister, det er deres støvlevarmere som bruges inden en cykeltur, således man tager en lun sko på og derved i længere tid kan holde fødderne varme. Støvlevarmere er også gode til at tørre cykelsko og handsker med.

Accezzi - sko og støvlevarmer
På lager
Med disse varmere fra Accezzi, får du den perfekte gadget til at varme og tørre dine sko. Støvlevarmeren er simpel og enkel at bruge, tilsluttes stikkontakt med 220v og varmer/tørrer nu dine sko med en jævn varme, så fugt dri…
Accezzi | Varenummer: 5700002118400
DKK 199,00