Thule har med denne Lite-version sænket vægten på deres Chariot Cross cykeltrailer til børn. Denne version har plads til to børn, så du kan have hele familien med på udflugt hvad end der skal cykles eller løbes, er denne cyke…
Læs mere
Vejl.: 6099,00
DKK 5.299,00
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Prismatch Prismatch på alle varer
Varen er fragtfri Fri fragt*
ved 299,-
'

Thule har med denne Lite-version sænket vægten på deres Chariot Cross cykeltrailer til børn. Denne version har plads til to børn, så du kan have hele familien med på udflugt hvad end der skal cykles eller løbes, er denne cykelanhænger til børn - der også kan konverteres til en klapvogn - det helt rette valg. Anhængeren har god plads til indkøb, oppakning og f.eks. en stor pose bleer. Og hvad der er endnu vigtigere, så kommer dine børn til at side rigtig godt og trygt i de komfortable og polstrede sæder. Trailerens justerbare affjedring giver en stabil og komfortabel tur for de mindste, der heller ikke skal bekymre sig om hverken sol, regn eller insekter, når de er beskyttet bag net og regnslag, der kan monteres efter behov. I siderne og langs rygstykket er der godt ventileret, så dine børn får rigeligt med frisk luft, selv når alle skærme er i brug.

Anvendelse
Denne lite-version af Thules Chariot Cross, er som navnet antyder, en lettere version af den populære børnetrailer. I dobbeltversionen er der plads til to børn, med en samlet vægt op til 45 kg. Du kan nemt klappe anhængeren sammen og have den med i bagagerummet på din bil. Du kan justere højden på håndtagene, så du kan få en optimal komfort, under løb eller jogging.

Specifikationer

 • Farve: Sort/Grøn
 • Vægt: 12,5 kg
 • Vægtkapacitet: 45 kg
 • Mål i sammenfoldet tilstand: 85,5 x 76 x 37,5 cm
 • Hovedhøjde: 68 cm
 • Maksimal skulderbredde: 54 cm
 • Benplads: 80 cm
 • Justerbart håndtag
 • Sikkerhedssele: 5-punkts
 • Lever op til alle sikkerhedsstandarder
 • Kan rumme 2 børn.

Tilkøbsmuligheder:
Der findes en række tilføjelser til din Thule Chariot Cross Lite, der kan tilkøbes og give den nye anvendelsesmuligheder. F.eks. et Chariot Jogging Kit der erstatter de to små forhjul med et større centralt hjul, så anhængeren bliver let at jogge med. Et Chariot Cross-Country Skiing Kit bytter hjulene ud med ski, så du og dit barn bliver vinterklar. Og hvis du gerne vil have dit spædbarn med på turen, kan du tilkøbe en Chariot Infant Sling.

Kvalitetsniveau
Thule Chariot Cross Lite ligger i den dyre ende, når det gælder om at finde cykelanhængere til dit barn, men kvaliteten er absolut i top og alle pengene værd. Der er virkelig kælet for detaljerne og anvendt kvalitetsmaterialer. Af samme årsag er Chariot Cross Lite omfattet af Thules garanti, som du kan læse mere om her.

Vedligeholdelse
Sæderne i Chariot Cross Lite er udtagelige og nemme at rengøre. Du kan med fordel tørre anhængeren af med en fugtig klud efter behov. Hvis du cykler på grusstier eller andet løst underlag, kan det være en fordel at have det gennemsigtige regnslag nede. Da det også beskytter mod eventuelle småsten.

EAN: 872299047246

Ingen anmeldelser af dette produkt.