Med Thules Chariot Cross cykeltrailer er der ikke længere nogen undskyldning for ikke at tage junior med på cykel- eller løbetur. Cykelanhængeren fungerer også glimrende som klapvogn og har god plads til oppakning eller indkø…
Læs mere
Vejl.: 7499,00
DKK 6.999,00
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Prismatch Prismatch på alle varer
Varen er fragtfri Fri fragt*
ved 299,-
'

Med Thules Chariot Cross cykeltrailer er der ikke længere nogen undskyldning for ikke at tage junior med på cykel- eller løbetur. Cykelanhængeren fungerer også glimrende som klapvogn og har god plads til oppakning eller indkøb. Vigtigst af alt er anhængeren komfortabel for dit barn med sit polstrede sæde og gode udluftning. Thule har forsynet Chariot Cross med en fantastisk god og justerbar affjedring, som du kan tilpasse efter dit barns vægt og mængden af oppakning. Anhængeren har indbygget solskærm, insektnet og beskyttelse mod regn, sne og vind, som du kan anvende efter behov. Siderne og rygstykket er godt ventileret, så dit barn ikke overopheder og får rigeligt med frisk luft, selv når alle skærme er i brug.

Anvendelse
Det er nemt at have Thules Chariot Cross med på farten. Anhængeren er let at klappe sammen, så den kan være i bagagerummet på en bil, med Thules Click'n'Store system er det nemt at have de ekstra dele til anhængeren med, så du kan skifte fra f.eks. cykling til løb i en fart. Du justerer nemt højden på håndtagene alt efter om du cykler, løber eller jogger med traileren. Sammenlignet med de fleste konkurrerende cykelanhængere til børn, er Chariot Cross overraskende let at dreje og vende med.

Specifikationer

  • Farve: Sort/Blå
  • Vægt: 12,70 kg
  • Vægtkapacitet: 34 kg
  • Mål i sammenfoldet tilstand: 85,5 x 62 x 37,5 cm
  • Skulderbredde: 39,5 cm
  • Siddehøjde: 68 cm
  • Bredde ved dørgennemgang: 63,4 cm
  • Sikkerhedssele: 5-punkts
  • Lever op til alle sikkerhedsstandarder
  • Kan rumme 1 barn.

Tilkøbsmuligheder:
Der findes en række tilføjelser til din Thule Chariot Cross, der kan tilkøbes og give den nye anvendelsesmuligheder. F.eks. et Chariot Jogging Kit der erstatter de to små forhjul med et større centralt hjul, så anhængeren bliver let at jogge med. Et Chariot Cross-Country Skiing Kit bytter hjulene ud med ski, så du og dit barn bliver vinterklar. Og hvis du gerne vil have dit spædbarn med på turen, kan du tilkøbe en Chariot Infant Sling.

Kvalitetsniveau
Thule Chariot Cross ligger i den dyre ende, når det gælder om at finde cykelanhængere til dit barn, men kvaliteten er absolut i top og alle pengene værd. Der er virkelig kælet for detaljerne og anvendt kvalitetsmaterialer. Af samme årsag er Chariot Cross omfattet af Thules garanti, som du kan læse mere om her.

Vedligeholdelse
Sæderne i Chariot Cross er udtagelige og nemme at rengøre. Du kan med fordel tørre anhængeren af med en fugtig klud efter behov. Hvis du cykler på grusstier eller andet løst underlag, kan det være en fordel at have det gennemsigtige regnslag nede. Da det også beskytter mod eventuelle småsten.

EAN: 872299047260

Ingen anmeldelser af dette produkt.