Disse cykeltights fra XLC er designet til børn og findes i tre forskellige størrelser. Det er vigtigt, at du vælger en størrelse der sidder til, så dit barn får den bedst mulige komfort.…
Læs mere
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Prismatch Prismatch på alle varer
Opnå gratis fragt Fri fragt*
ved 299,-
'

Disse cykeltights fra XLC er designet til børn og findes i tre forskellige størrelser. Det er vigtigt, at du vælger en størrelse der sidder til, så dit barn får den bedst mulige komfort. Cykelshortsene er designet i en klassisk sort farve, og dermed kan de anvendes af både piger og drenge.

Anvendelse
Med et par cykeltights fra XLC har dit barn mulighed for at komme med på de længere cykelture, blandt andet fordi at de er udstyret med en indbygget pude, som højner komforten og sørger for, at de ikke får en øm bagdel. Shortsene kan anvendes af både piger og drenge, da de er designet i en klassisk sort farve med et reflekterende logo på venstre lår.

Specifikationer

  • Farve: Sort
  • Materiale: 85% polyester og 15% elastan
  • Reflekterende logo på venstre lår
  • Silikonegrip i lårene
  • Med indbygget pude

Kvalitetsniveau
Du får absolut værdi for pengene med disse shorts, da de har gode kvaliteter, er åndbare og udstyret med en silikonekant i lårene, der gør at de ikke glider op.

Vedligeholdelse
Disse cykelshorts fra XLC kan maskinvaskes ved 30 grader. Vi anbefaler altid, at man anvender sportsvaskemiddel, så levetiden på shortsene forlænges. Desuden må cykelshortsene ikke stryges eller tørretumbles.

Vejledende størrelsesguide

Alder Størrelse
6 år 116
7 år 122
8 år 128
9 år 134
10 år 140
11 år 146
12 år 152
13 år 158
14 år 164
Ingen anmeldelser af dette produkt.