Fragtfri ved DKK 299,00
Prismatch
365 dages returret
39 40 31 31
Rebel Youngster fra GripGrab er specielt designet til actionsøgende børn. Til eksempelvis kørsel i parker og på ramper, sikrer den et fantastisk greb på styret. Handsken er lavet i et ungt og …
Læs mere
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 20.00
Prismatch Prismatch på alle varer
Opnå gratis fragt Fragtfri ved DKK 299,00
'

Rebel Youngster fra GripGrab er specielt designet til actionsøgende børn. Til eksempelvis kørsel i parker og på ramper, sikrer den et fantastisk greb på styret. Handsken er lavet i et ungt og smart design.  

Anvendelse
Rebel Youngster er designet til den actionprægede kørsel, og er lavet af robuste og slidstærke materialer. Den har silikone i fingerspidserne, så udstyr med touchskærm kan betjenes, uden at du ikke skal have handskerne af først. Velcrolukningen ved håndleddet giver mulighed for at stramme eller løsne handsken efter behov, og de bløde Sweat Wipers  tommelfingrene, tørrer nemt sveden af panden under kørsel.  

Specifikationer

  • Farve: Blå camouflage
  • Sweat Wiper
  • håndfladen er af kunstskind
  • Håndryggen er af rubust materiale
  • Reflekslogoer på begge handsker
  • Velcrolukning

Kvalitetsniveau
GripGrab er et dansk mærke, som ikke går på kompromis med kvalitetsniveauet, og du er derfor sikret gode og slidstærke materialer. Materialerne brugt til denne handske: 70% polyester, 15% polyurethan, 10% polyamid, 5% elastan.

Vedligeholdelse
Handskerne kan maskinvaskes med tøj af samme farve. De må ikke tørretumbles eller stryges. De må ydermere ikke renses, vrides eller bleges. 

 

Ingen anmeldelser af dette produkt.