1 anmeldelser
Styrtasken til de helt små er designet til brug på Puky's Pukylino-, Fitsch- og Wutschcykler. Dit barn får her muligheden for eksempelvis at tage bamsen eller dukken med på tur eller muligheden for at tage turens flotte fund …
Læs mere
Vejl.: 89,00
DKK 69,00
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Prismatch Prismatch på alle varer
Opnå gratis fragt Fri fragt*
ved 299,-
'

Styrtasken til de helt små er designet til brug på Puky's Pukylino-, Fitsch- og Wutschcykler. Dit barn får her muligheden for eksempelvis at tage bamsen eller dukken med på tur eller muligheden for at tage turens flotte fund med hjem. Tasken kan skabe anledning til megen glæde og leg hos de helt små.  

Anvendelse
Tasken sætter du let på styret med de to velcrobånd, der er monteret øverst på tasken. Tasken må  dog maksimalt indeholde 0,5 kg - af sikkerhedsmæssige årsager. Tasken er produceret i et slidstærkt materiale, med gråt foer indeni, pink yderside og limegrøn bund.

Specifikationer

  • Farve: Pink
  • Styrtaske til Pukylino, Fitsch og Wutsch
  • Velcrofæstning
  • Slidstærkt materiale
  • Maksimal belastning: 0,5 kg
  • Mål: H: 13 cm, B: 13 cm, D: 6 cm

Vedligeholdelse
Denne taske kræver ingen vedligeholdelse, men bliver tasken beskidt, kan den med fordel tørres over med en våd klud og mild sæbe.

 

EAN: 4015731097331

30-09-2019
Den ene Velcro var gået op I syningen. Så vi måtte selv sy den fast før brug. Vi skulle bruge den med det samme så der var ikke tid til at returnere.