Med Kids Croxley får dit barn en herlig børneversion af Jack Wolfskins populære Croxley-rygsæk. Den solide rygsæk har rigeligt med plads til alle de ting dit barn får brug for på en …
Læs mere
Tilbudet udløber 31-12-2020
Vejl.: 399,00 Før 319,00
DKK 159,50
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Prismatch Prismatch på alle varer
Opnå gratis fragt Fri fragt fra kr. 299,-
'

Med Kids Croxley får dit barn en herlig børneversion af Jack Wolfskins populære Croxley-rygsæk. Den solide rygsæk har rigeligt med plads til alle de ting dit barn får brug for på en dagstur eller lignende. Kids Croxley-rygsækken har et SnuggleUp bæresystem, der gør den behagelig at have på, idet vægten bliver fordelt godt, og pasformen er rigtig god.

Anvendelse
Med denne smart rygsæk, er dit barn klar til at erobre verden. Kids Croxley er designet til børn i alderen 6 år og opefter. Den er perfekt til dagture, hvor dit barn har brug for madpakke, lidt ekstra tøj, vandflaske osv. Designet er flot men simpelt så det er let at arbejde med selv for små børn.

Specifikationer

  • Farve: Bordeaux - Burgundy
  • Materiale: Full Dull 600D 100% polyester
  • Snuggle Up bæresystem
  • Brystrem
  • Volumen: 10 liter
  • Størrelse: 35 x 24 x 18 cm
  • Vægt: 390 g

Kvalitetsniveau
Selvom det er en rygsæk til børn for du et fuldvoksen kvalitet med denne lækre rygsæk fra Jack Wolfskin. Materialet er solidt og der er mange fede små detaljer, som f.eks. den polstrede bund, de brede, og behagelige, skulderstropper, reflekser, nøglering og et lille gennemsigtigt navneskilt.

Vedligeholdelse
Du kan vaske din rygsæk med en let sæbeopløsning og en børste. Du bør rengøre den i ny og næ med en let opvredet klud for at tørre snavs og skidt af den.

 

 

 

EAN: 4055001892822

Ingen anmeldelser af dette produkt.