Fragtfri ved DKK 299,00
Prismatch
365 dages returret
39 40 31 31
Med Denis cyklen fra Kross får du en funktionel og flot børnecykel til børn i alderen 3,5-6 år. Denne børnecykel er ca. 15% lettere end en tilsvarende i stål, hvilket gør det lett…
Læs mere

Denne vare leveres med fragtmand. 2-3 dages levering. Mere info

Vejl.: 1799,00
DKK 1.699,00
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 20.00
Prismatch Prismatch på alle varer
Varen er fragtfri Fragtfri ved DKK 299,00
'

Med Denis cyklen fra Kross får du en funktionel og flot børnecykel til børn i alderen 3,5-6 år. Denne børnecykel er ca. 15% lettere end en tilsvarende i stål, hvilket gør det lettere for barnet at have kontrol over cyklen. Denne 16" Kross cykel kan anvendes af både drenge og piger, hvor både støttehjul, sikkerhedshåndtag og fod- og håndbremse sikrer barnet en god og tryg køreoplevelse.

Anvendelse
Denis er cyklen til de seje piger og drenge fra ca. 3,5-6 år. Kross cyklens sikkerhedshåndtag sørger for, at barnets hænder ikke glider af styret, hvor de justerbare støttehjul hjælper indtil barnet selv kan cykle.

Specifikationer

  • Farve: Sort/grøn/rød
  • Fod- og håndbremse
  • Plastik skærme
  • Støttehjul
  • Sikkerhedshåndtag
  • Lukket kædeskærm

Klargøring
Cyklen leveres 85% samlet i en papkasse. Inden Kross Denis er klar til brug skal der monteres forhjul, forskærm, forbremse, styr, sadel og pedaler. Der medfølger ikke værktøj.

Sikkerhed og kvalitet
Kido børnecyklen fungerer ligesom en rigtig cykel, da cyklen har kuglelejer i alle bevægelige dele. Kæden er godt beskyttet bag en hel-dækkende kædeskærm, så de små nysgerrige fingre ikke kan komme i klemme, og for- og håndbremsen giver tidligt barnet et indblik i hvordan det er at styre en rigtig cykel.

Vedligeholdelse
Cyklen skal vedligeholdes som alle andre cykler, og det vil sige, at dæktrykket skal kontrolleres månedligt, hvilket ofte også er det interval kæden bør smøres med.

Ingen anmeldelser af dette produkt.