Fragtfri ved DKK 299,00
Prismatch
365 dages returret
39 40 31 31
Kross Maya er en børnecykel som henvender sig til børn i alderen fra ca. 2½ - 4 år. Maya cyklen er fremstillet med et stel af aluminium, hvilket er med til at sikre, at stellet ikke ruster hvis der …
Læs mere

Denne vare leveres med fragtmand. 2-3 dages levering. Mere info

Vejl.: 1399,00
DKK 1.299,00
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 20.00
Prismatch Prismatch på alle varer
Varen er fragtfri Fragtfri ved DKK 299,00
'

Kross Maya er en børnecykel som henvender sig til børn i alderen fra ca. 2½ - 4 år. Maya cyklen er fremstillet med et stel af aluminium, hvilket er med til at sikre, at stellet ikke ruster hvis der skulle blive slået hul i lakken. Med denne Kross cykel, skal barnets skridtlængde være 40 cm.  Pigecyklen er designet i en flot kombination af hvid og pink, og der følger endda justerbare støttehjul med til cyklen. 

Anvendelse
Kross Maya henvender sig til piger fra 2½ - 4 år. Børnecyklen giver dig mulighed for at regulere højden med de medfølgende støttehjul. Er barnet sikker på cyklen skal støttehjulene placeres højere. Cyklens sikkerhedshåndtag er med til at sørge for, at barnets hænder ikke glider udover styret.

Specifikationer

  • Farve: Hvid/pink
  • Stel: Stål
  • Fod- og håndbremse
  • Plastik skærme
  • Støttehjul
  • Sikkerhedshåndtag
  • Lukket kædeskærm

Klargøring
Cyklen leveres 85% samlet i en papkasse. Inden Kross Maya er klar til brug skal der monteres forhjul, forskærm, forbremse, styr, sadel, pedaler og evt. støttehjul. Der medfølger ikke værktøj.

Sikkerhed og kvalitet
Maya cyklen fra Kross er ligesom en rigtig cykel, hvor der er kuglelejer i alle bevægelige dele. Kæden er godt beskyttet bag en hel-dækkende kædeskærm, så fingrene ikke kan komme i klemme.  

Vedligeholdelse
Cyklen skal vedligeholdes som alle andre cykler, og det vil sige, at dæktrykket skal kontrolleres månedligt, hvilket ofte også er det interval kæden bør smøres med.

Ingen anmeldelser af dette produkt.