Fragtfri ved DKK 299,00
Prismatch
365 dages returret
39 40 31 31
3 anmeldelser
Med en minimum sadelhøjde på 45 cm passer denne blå Puky cykel til børn mellem 95-110 cm - typisk til børn fra 3 år. Vi anbefaler at barnets skridtlængde er 40 cm. AnvendelseGeome…
Læs mere

Denne vare leveres med fragtmand. 2-3 dages levering. Mere info

Vejl.: 1599,00
DKK 1.499,00
Ikke på lager
Forventet: 17/12/2019 - Få mail ved hjemkomst
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 18
Prismatch Prismatch på alle varer
Varen er fragtfri Fragtfri ved DKK 299,00

Med en minimum sadelhøjde på 45 cm passer denne blå Puky cykel til børn mellem 95-110 cm - typisk til børn fra 3 år. Vi anbefaler at barnets skridtlængde er 40 cm.

Anvendelse
Geometrien med den lave indstigning gør denne Puky cykel ideel til drenge, der er i læringsfasen. Barnet skal kunne nå jorden, når de er i læringsfasen, hvilket med denne børnecykel er muligt for børn mellem 95-110 cm. Cyklen er udstyret med pedal- og forbremse, og bremsegrebet er specielt designet til børnehænder. Dermed har dit barn rig mulighed for at få indøvet teknikken med at bremse ved hjælp af forbremsen.

Specifikationer

 • Farve: Blå med fodbolde
 • Vægt: 8,0 kg (inkl. pedaler)
 • Laveste sadelhøjde: 45 cm
 • Hjulstørrelse: 12"
 • Max belastning: 60 kg
 • Fælge: Aluminium
 • Udstyr:
  • Styrpolstring
  • Støttefod
  • Ringeklokke
  • Flag

Klargøring
Cyklen leveres, som den er vist på billedet. Cyklen er 90 % samlet i en lukket kasse, når du modtager den. Du skal selv montere styr, forbremsewire, pedaler og sadle. Sørg altid for at efterspænde bolte, smøre kæde og pumpe dækkene inden cyklen tages i brug. Der medfølger ikke værktøj.

Sikkerhed og kvalitet
For at øge sikkerhed er cyklen udstyret med sikkerhedshåndtag, som sikrer, at hånden ikke skrider ud over kanten på styret. Derudover medfølger styrpolstring og lovpligtig ringeklokke. Cyklen er udstyret med komponenter af en god kvalitet, hvilket betyder, at de er robuste samtidig med, at de har en lav vægt. Navet, styret og pedalerne på denne Puky cykel har lejrer som på en voksencykel, hvilket fortæller, at cyklen er af god kvalitet.

Vedligeholdelse
Denne Puky børnecykel til drenge skal vedligeholdes som alle andre cykler, og det vil sige, at dæktrykket skal kontrolleres månedligt, hvilket ofte også er det interval kæden skal smøres med. Bruges cyklen, når der saltes, skal kæden smøres hyppigere.

Når du køber et Puky køretøj, får du en udvidet garanti på 5 år, hvis du registrerer dig inden 4 uger efter købsdatoen. Du kan registrere dig her.

06-02-2014
Fin cykel, god og solid.
14-10-2013
Jeg er rigtig glad for cyklen den bliver først brugt på fredag. Jeg har andbefalet siden til andre også ønsket mig gaver fra jeres side til cyklen.
25-06-2013
DEN BEDSTE DU KAN FÅ TIL DIT BARN