Fragtfri ved DKK 299,00
Prismatch
365 dages returret
39 40 31 31
1 anmeldelser
Denne Atredo Skull hjelm er velegnet til BMX, Downhill, Free Ride og Bikeparks. Den giver høj komfort samt en optimal sikkerhed, når man er på farten. Hjelmen har indbygget hagebeskytter, som sikrer hagereg…
Læs mere
Ikke på lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 20.00
Prismatch Prismatch på alle varer
Varen er fragtfri Fragtfri ved DKK 299,00
'

Denne Atredo Skull hjelm er velegnet til BMX, Downhill, Free Ride og Bikeparks. Den giver høj komfort samt en optimal sikkerhed, når man er på farten. Hjelmen har indbygget hagebeskytter, som sikrer hageregionen og dine tænder ved styrt. Atredo fullface hjelmen har aftageligt visir, som beskytter mod stærk sollys.

Anvendelse
Her får en en lækker fullface hjelm fra Atredo, der beskytter dit hoved godt. Hjelmen er velegnet til BMX-kørsel eller anden form for offroad-kørsel, hvor du har brug for lidt mere beskyttelse end en almindelig cykelhjelm kan give dig. Denne Atredo-hjelm kombinerer høj kvalitet med en særdeles fordelagtig pris, der gør den velegnet for både nybegyndere og prisbevidste cyklister.

Specifikationer

  • Farve: Matsort
  • Aldersgruppe: Junior og voksen
  • Indvendig omkreds: Small: 51-52 cm, Medium: 55-56 cm, Large: 57-61 cm
  • Vægt: Str medium, ca 920 gram
  • CE EN 1078 samt AS/NZ2063 ; CPSC godkendt
  • Ventilationshuller: 13 stk
  • Injection mold, hvilket betyder at yderskallen er støbt ind i inderhjelmen
  • Varmeforsejlede inderpuder
  • Justerbart visir

Kvalitetsniveau
Med denne hjelm fra Atredo, kan du være sikker på at få en hjelm i en god kvalitet til en fornuftig pris.

Vedligeholdelse
Cykelhjelmen kræver ingen avanceret vedligeholdelse. Dens indvendige pudesæt kan vaskes i hånden, mens det er nok at tørre ydersiden over med en klud.

Justering og anvendelse
Cykelhjelmen skal monteres korrekt og sidde helt tæt, før den giver den optimale beskyttelse.

11-07-2018
Lækker let hjelm, brugs af knægten til bane BMX. vægt 938gram. Det kunne være fedt at den ikke kun var sort men også have straferinger eller farver mv. som andre mærker. men til prisen er den fantastisk. God stor åbning så det er nemt selvom min søn bruger briller. Han kan selv tage den af og på. En magnet lukning som på abus hjelme vil også trække op men ved ikke om det er lovligt i forhold til brugen på bane BMX.