Støt din klub økonomisk, hver gang du handler cykeludstyr!

Som cykelklub kan du tilmelde dig Cykelpartners affiliate aftale, og få penge udbetalt når jeres medlemmer handler på Cykelpartner.dk.

Nemt og gratis

Det er nemt og gratis at komme i gang, og kræver blot at du opretter din klub eller forening på Partner-Ads.com, som står for det administrative.

Når I er oprettet (Det tager kun 3 min), så får i et link, som jeres medlemmer, familie, fans etc, kan bruge når de handler hos cykelpartner.dk. Priserne er det samme for alle, men når en bruger handler gennem jeres affiliate link, så optjener i automatisk 5,5% i provision.

1 gang om måneden får I pengene udbetalt direkte på forenings bankkonto, og kan bruge dem til lige hvad I har lyst til. Dette er en smart måde at spare op til en klubtur eller andet som kommer medlemmerne til gode.

TIP: På Partner-Ads.com kan i hele tiden følge med i jeres indtjening, og se hvor mange penge jeres medlemmer har tjent ind til klubben.

Fordele:

  • Når først I er oprettet, skal ikke gøres mere
  • Når jeres medlemmer handler, tjener foreningen penge
  • Pengene overføres direkte til foreningens bankkonto

Sådan fungerer det

Når I opretter jer hos Partner-Ads, som er vores affiliate partner, så får I et unikt partner-id, som bruges til at henvise trafik til Cykelpartner.dk. Hver gang en bruger klikker på linket (med partner-id’et), så registrerer Partner-ads automatisk at vedkommende har klikket på jeres link, og hvis den pågældende bruger handler hos Cykelpartner inden for de næste 30 dage, så får I automatisk 5,5% i provision.

Opret jer her

Hvor meget kan vi tjene?

Det kommer helt an på hvor mange kunder i henviser. Er der 100 der klikker på linket og 10 af dem køber for kr. 600, så får i udbetalt kr. 330,- i provision.

Cykelpartner udbetaler 5,5% af det samlede beløb eksklusiv moms.

Ex: Er der en der køber for kr. 100 så får I udbetalt kr. 4,40
(100 ex. moms er 80, og 5,5% af 80 er lig med 4,40)

Gode råd til at optimere indtjeningen

Hav altid et link på jeres hjemmeside og brug evt. vores logo. På den måde husker I løbende jeres medlemmer, og andre der besøger jeres hjemmeside, på at klikke på linket, inden de handler.

Del linket på jeres Facebook side, og husk at fortælle medlemmerne, at klubben tjener penge på det. Fortæl eventuelt hvad pengene skal bruges til (en klubtur, nyt klubtøj etc.).

Vidste du: At Cykelpartner hver år udbetaler over 750.000 kr til vores partnere.

Har du brug for eller har ønsker til speciel opsætning, eller har du generelle spørgsmål til "Støt din klub" så kontakt Lars på lab@cykelpartner.dk eller tlf. 39403131