Få den nyindkøbte børnecykel gjort køreklar

Alle vores cykler på nær børnecykler fra 12" til 18", leveres 100% samlet og køreklar.

Børnecyklerne skal lige have monteret pedaler og sat styret på plads, før den kan køres på. For at hjælpe dig godt på vej, har vi forsøgt at lave en guide til dig, som forklarer, hvordan du får både pedaler og styr sat rigtigt på.

Nogle cykler har en headset frempind, hvor der sidder to spændebolte bagpå. Dem løsner du lidt, hvorefter du kan dreje styr og frempind om på plads.
Når det sidder, som det skal, strammes topskruen forsigtigt, indtil eventuelt slør i lejerne er væk, men uden at styret føles for stramt at dreje.
Du kan kontrollere det, ved at trække i bremsegrebet imens cyklen skubbes frem. Til sidst vil de to bagerste umbracobolte strammes.

Har cyklen en almindelig frempind, løsner du topskruen som det første. Det kan du gøre med en 6mm. umbraconøgle. Når styret er på plads, spændes topskruen igen.

Når du skal montere pedalerne, så husk at se efter om det er til højre, markeret med ”R”, eller til venstre, markeret med ”L”. Pedaler er forskellige, så det er ikke helt ligegyldigt. Gevindet er almindeligt på højre side, men modsat på venstre og derfor spænder du pedalen, ved at kører nøglen i modsatte retning, og altså mod uret. Vær opmærksom på at få skruet dem rigtigt på gevindet, så det ikke bliver beskadiget.
Pedalerne spændes på med en 15mm. nøgle eller umbraconøgle.

Og nu skulle cyklen så være køreklar.

Vi tilbyder GRATIS* eftersyn af alle cykler købt hos Cykelpartner.dk, indenfor de første 2 måneder efter du har modtaget cyklen.

* Et eftersyn foretages på værkstedet hos Design Cykler.
I den kasse du modtager din cykel, finder du et garantibevis og et servicehæfte.
Servicehæftet skal du bruge, når cyklen skal til sit første eftersyn.