Yepp Maxi Barnestol - Høj kvalitet og sikkerhed

Barnestolen Maxi af mærket Yepp er lige nu den mest populære cykelstol på markedet. Den udemærker sig ved sin høj sikkerhed og rigtig gode kvalitet.

Yepp Maxi er en innovativ cykelstol med et blødt sæde og ryglæn støbt i et. Stolen fås i 5 forskellige farver, så der er lidt for en hver - sort, orange, grå, lime og blå.

Yepp har haft rigtig sans for detaljer da de har designet barnestolen. Den kan nemlig låses fast til cyklen, så svage sjæle ikke stikker af med den gode cykelstol (Til låsen medfølger to nøgler, så både mor og far kan få en). Hvis man er så uheldig at få smidt sine nøgler til låsen væk er det naturligvis muligt at købe ekstra.

Barnestolen er monteret til cyklens stel, hvilket gør den forholdsvis stødabsorberende.

Vores mest solgte Yepp Maxi produkter

Cykelstol Thule Yepp Maxi Sort - Testvinder
Barnestol Thule Yepp Maxi ® er en innovativ barnestol med et blødt sæde og ryglæn, som er behagelig for barnet at sidde i. Denne barnestol skal du vælge, hvis sikkerhed, komfort og brugervenlighed er i højsædet. Cykelstolen l…
Thule | Varenummer: 020231
DKK 999,00
På lager
Fri fragt

Sikkerhed og Yepp maxi går hånd i hånd

Cykelstolen har et rigtig højt sikkerhedsniveau med en fempunkts sele, som nemt kan åbnes med et enkelt tryk på begge sider af kliksystemet, som holder selen samlet.

Stolen har fodhvilere hvor banets fødder kan spændes fast i så de ikke ryger ind i hjulet eller ud og rammer andre cykellister eller lignende. Fodstøtten kan naturligvis justeres i højden, så barnestolen kan passe barnet gennem flere år.

Denne barnestol har gennemgået den strengeste Europæiske sikkerhedstest og bærer derfor kvalitetsstemplet Europæiske standard EN 14344 og TNO fra Holland.

Hvis du vælger at købe barnestolen her hos os (Cykelpartner.dk) leveres Yepp Maxi barnestolen med et monteringsbeslag af rigtig høj kvalitet (Ekstra beslag kan tilkøbes, hvis cykelstolen skal kunne monteres på flere cykler) og en stor bæreevne helt op til 22 kg.

Se alle Yepp produkter her