1 anmeldelser
Denne styradapter med lås fra KLICKfix, er designet til el-cykler, da den er lavet ekstra brede styr, hvor der er monteret et display i midten af styret. Adapteren er nemlig 22 mm, som er længere end KLICKfixs sta…
Læs mere
Vejl.: 399,00
DKK 299,00
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Prismatch Prismatch på alle varer
Opnå gratis fragt Fri fragt*
ved 299,-
'

Denne styradapter med lås fra KLICKfix, er designet til el-cykler, da den er lavet ekstra brede styr, hvor der er monteret et display i midten af styret. Adapteren er nemlig 22 mm, som er længere end KLICKfixs standard version. Denne adapter leveres med spændebånd til styr i størrelsen, 22-26 mm, og et oversize spændebånd til en styrdiameter på 31,8 mm. Styradapteren kommer med en medfølgende nøgle, så den kan låses.

Anvendelse
Denne styradapter henvender sig til alle, der ønsker at have ekstra udstyr med på sin el-cykel, der ellers har været svært grundet det brede styr. Du kan dermed få alle de lækre kurver og tasker monteret på din el-cykel med dette beslag. Denne adapter fra KLICKfix passer til alle cykler med Bosch elsystem.

Specifikationer

  • Styradapter til E-bike
  • Max. belastning: 7 kg
  • Passer til alle KLICKfix tasker, kurve m.m.
  • Passer til styr: 22-26 mm og 31,8 mm Ø.
  • Til montering på styret
  • Med lås

Montering
Styradapteren er meget nem at montere. De to håndtag trykkes på styret, så enderne vender udad. Selveadapteren klikkes derefter på håndtagene, og skruene skrues i. Til slut sættes den medfølgende strømwire igennem igennem hullerne til skruer, hvor de efterspændes.

Kvalitetsniveau
KLICKfix har igennem mange år tilbudt den højeste service, når det kommer til udvikling af tilbehør til cykler. Firmaets produkter bliver brugt af professionelle cykelmekanikere over hele verden, hvor de har forsøgt at kombinere kvalitet og funktionalitet. Kunden kan derfor være tryg ved køb af produkter fra KLICKfix.

Vedligeholdelse
Styradapteren behøver ikke den store vedligeholdelse. Skruerne kan være værd at efterspænde, ligesom det kan være godt med en våd klud ved skidt og snavs.

EAN: 4030572103232

05-07-2019
Hurtig levering, enkelt produkt, let at montere, smart og effektiv i brug.