Smart og intuitiv adapter til Atrans system, AVS. Denne adapter sørger for, at du kan montere enhver kurv på en af Atrans bagagebærer. Efter monteringen af adapteren, bliver den egentlige montering af din kurv på bagagebærere…
Læs mere
Vejl.: 149,00
DKK 129,00
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Prismatch Prismatch på alle varer
Opnå gratis fragt Fri fragt*
ved 299,-
'

Smart og intuitiv adapter til Atrans system, AVS. Denne adapter sørger for, at du kan montere enhver kurv på en af Atrans bagagebærer. Efter monteringen af adapteren, bliver den egentlige montering af din kurv på bagagebæreren nem.

Anvendelse
Denne adapter fra Atran sørger for, at gøre tilværelsen nemmere for personen på farten. Når først du har monteret adapteren på din kurv, bliver det nemt at benytte sig af Atrans smarte produkter. Denne adapter passer til bagagebærer med AVS, og kan maksimalt klare en belastning på 15 kg.

Specifikationer

  • Atran AVS Adaptor
  • Farve: Sort
  • Passer til alle bagagebærer med AVS
  • Størrelse: B:37xH20xD29 cm
  • Vægt: 140 gram
  • Max belastning: 15 kg.

Kvalitetsniveau
Atran er kendt for høj kvalitet og har fokus på anvendelse, design og funktionalitet af deres produkter, således at de er til gavn og glæde for cyklisten. Derudover udmærker Atran sig ved at være udviklet og fremstillet i Nordeuropa. Her har man kendskab til det klima, produkterne bliver anvendt under, hvilket gavner cyklisterne under en lang levetid.

EAN: 7350006380433

Ingen anmeldelser af dette produkt.