Small Powerbank fra Knog, der giver strøm og kraft til alle lygtehoveder fra Knogs PWR-serie, så synlighed kan opnås i trafikken. Denne powerbank giver en kraft på hele 3.350 mAh, og kan også virke som et backupbatteri. Power…
Læs mere
Vejl.: 469,00
DKK 369,00
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Opnå gratis fragt Fri fragt*
ved 299,-
Spørgsmål? Ring på 39 40 31 31 eller skriv til info@cykelpartner.dk
'

Small Powerbank fra Knog, der giver strøm og kraft til alle lygtehoveder fra Knogs PWR-serie, så synlighed kan opnås i trafikken. Denne powerbank giver en kraft på hele 3.350 mAh, og kan også virke som et backupbatteri. Powerbanken er endnu et led i formålet med PWR-serien, der giver mulighed for at justere i lygternes styrke og funktion. Et USB-kabel er desuden inkluderet, så man kan genoplade powerbanken.

Anvendelse
Denne small powerbank fra Knog, præsenterer et højt niveau af strøm til dit lygtehoved, så du kan føle dig synlig i trafikken. Powerbanken kan desuden afgive strøm til andre enheder der benytter sig af USB. Powerbanken kan udelukkende bruges til modeller fra PWR-serien, såsom: PWR Road, PWR Trail og PWR Mountain.

Specifikationer

  • Batteri/Powerbank på hele 3.550 mAh
  • Kompatibel med Knog PWR serie Road, Trail eller mountain
  • Kan anvendes til lygte eller som powerbank til USB enheder
  • Micro USB kabel er inkluderet
  • Dimention: 104 x 30 mm
  • Vægt: 98 gram

Kvalitetsniveau
Knog producerer kvalitetsprodukter, der emmer af komfort og funktionalitet. Dette har gjort dem til en dominerende faktor på det skandinaviske marked, hvor de har gjort sig bemærkelsesværdige. Kunden kan derfor være tryg ved køb af produkter fra Knog.

Vedligeholdelse
Powerbanken kræver ingen vedligeholdelse, men bør altid være fuldt opladet.

EAN: 9328389027229

Ingen anmeldelser af dette produkt.
KN12064_A.pdf 1.99 mb