Large Powerbank fra Knog, der leverer den højeste kraft på hele 10.000 mAh til alle lygtehoveder fra Knogs PWR serie, så det bliver nemt at være synlig i trafikken. Denne powerbank er endnu et led i den smart PWR serie, der s…
Læs mere
Vejl.: 929,00
DKK 743,00
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Varen er fragtfri Fri fragt*
ved 499,-
Spørgsmål? Ring på 39 40 31 31 eller skriv til info@cykelpartner.dk
'

Large Powerbank fra Knog, der leverer den højeste kraft på hele 10.000 mAh til alle lygtehoveder fra Knogs PWR serie, så det bliver nemt at være synlig i trafikken. Denne powerbank er endnu et led i den smart PWR serie, der sørger for en alsidig justering af lygter og batterier, så man kan have lys til det gængse formål. Etr mikro USB kabel er desuden inkluderet så powerbanken kan genoplades.

Anvendelse
Denne large powerbank fra Knog, er ideel som batteri til lys og andre enheder der benytter sig af USB, så det bliver nemt at holde strøm. Denne powerbank anvendes udelukkende med modeller fra Knogs PWR serie.

Specifikationer

  • Batteri/Powerbank på hele 10.000 mAh
  • Kompatibel med Knog PWR serie Road, Trail eller mountain
  • Kan anvendes til lygte eller som powerbank til USB enheder
  • Micro USB kabel er inkluderet
  • Dimention: 104 x 48 mm
  • Vægt: 255 gram

Kvalitetsniveau
Knog producerer produkter efter den højeste standard, så brugeren altid står med et produkt, der kan give funktionalitet og komfort ude i trafikken. Firmaet nyder stor respekt på det nordiske marked, hvor de også er en af de dominerende faktorer. Dette betyder, at kunden altid kan være sikker på et ordentligt produkt fra Knog.

Vedligeholdelse
Vi anbefaler, at man altid kører med denne powerbank, hvor den er fuldt opladet.

EAN: 9328389027243

Ingen anmeldelser af dette produkt.
KN12066_A.pdf 1.99 mb