2 anmeldelser
Til barnevogne og børnecykler. Super punkterbeskyttet. Schwalbe barnevognsdæk model Kid Plus. Dette dæk er med et super punkteringsbeskyttelse på 3 mm i tykkelsen. Denne beskyttelse er indbygget i d&a…
Læs mere
Vejl.: 139,00
DKK 79,00
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Prismatch Prismatch på alle varer
Opnå gratis fragt Fri fragt*
ved 299,-
'

Til barnevogne og børnecykler. Super punkterbeskyttet. Schwalbe barnevognsdæk model Kid Plus. Dette dæk er med et super punkteringsbeskyttelse på 3 mm i tykkelsen. Denne beskyttelse er indbygget i dækket og ligger mellem selve karkassen og dækkets slidbane. Så kom det endeligt, dækket til barnevogne der er ordentllig beskyttet mod punkteringer. Vil du også undgå at stå langt hjemmefra med en punkteret barnevogn? Så har du her muligheden for at dække dig ind med et fremragende dæk til en lidt højere pris en andre dæk på markedet.

Anvendelse
Dette dæk passer tilbarnevogne, og mønstret er lavet således, at det giver en meget lav rullemodstand, så også her er man godt hjulpet. Desuden er dækket med Black'n Roll gummi, som ikke giver afsmitning på gulve mm, men fuldender et godt dæk valg og køreegenskaber.

Specifikationer

  • Størrelse: 12 x 1.75 (47-203)
  • Anbefalet dæktryk: 2,0 - 4,5 BAR / 30 - 85 PSI
  • Vægt ca. 320 gram.
  • Farve: Sort

Montering
Monteringsguide findes her

Kvalitetsniveau
Alle Schwalbe dæk er utrolig nemme at montere og de sidder perfekt på dit hjul. Bemærk at hvis du samligner dette dæk og dens tråde (EPI) pr. tomme så angiver Schwalbe kun antallet i det ene lag i dækket hvor de øvrige konkurrenter opgiver tråde (TPI) i alle 3 lag således skal du gange Schwalbes antal med 3 for at sammenligne disse tal.

 Vedligeholdelse
Sørg for at dækket er pumpet inden for det dæktryk som vi har angivet. Dæktrykket bør kontrolleres jævnligt ca. hver 10. dag.

EAN: 4026495866736

23-06-2015
Meget tilfreds, dækkene har jeg købt til min odder klapvogn og de passet perfekt (fik super vejledning pr mail ang størrelse på dæk osv. )og skønt de ikke punktere. Anbefaler helt sikkert andre at skifte deres barnevogns/klapvogn dæk ud til disse.
24-03-2014
Rigtog fine dæk og slanger til en fornuftig pris og hurtig levering. Returseddel fulgte med hvis man ønskede at returnere varerne af en eller anden grund - go service. Helt tilfreds