Let og lige til med 4 nye dæk og tilhørende slanger. Køb denne vare og du er godt kørende med din barne- eller klapvogn. Dette dæk og slange sæt passer til mange forskellige barne- og kl…
Læs mere
Tilbudet udløber 30-11-2020
Vejl.: 699,00 Før 399,00
DKK 359,00
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Prismatch Prismatch på alle varer
Varen er fragtfri Fri fragt*
ved 299,-
'

Let og lige til med 4 nye dæk og tilhørende slanger. Køb denne vare og du er godt kørende med din barne- eller klapvogn. Dette dæk og slange sæt passer til mange forskellige barne- og klapvogne. Schwalbe barnevognsdæk model Kid Plus. Dette dæk er med et super punkteringsbeskyttelse på 3 mm i tykkelsen. Denne beskyttelse er indbygget i dækket og ligger mellem selve karkassen og dækkets slidbane. Så kom det endeligt, dækket til barnevogne der er ordentllig beskyttet mod punkteringer. Vil du også undgå at stå langt hjemmefra med en punkteret barnevogn? Så har du her muligheden for at dække dig ind med et fremragende dæk til en lidt højere pris en andre dæk på markedet.

Anvendelse
Dækkets mønster er lavet således at det giver en meget lav rullemodstand, så også her er man godt hjulpet. Desuden er dækket med Black'n Roll gummi, som ikke giver afsmitning på gulve mm, men fuldender et godt dæk valg og køreegenskaber. Slangerne som vi har valgt er med almindelig cykelventil som er let at pumpe med almindelige cykelpumper eller kompressor. Slangerne passer naturligvis til de valgte dæk. Slanger er fabrikat CST eller anden lignende god kvalitet med en god og lang holdbarhed.

  • Størrelse: 12 x 1.75 (47-203)
  • Anbefalet dæktryk: 2,0 - 4,5 BAR / 30 - 85 PSI
  • Vægt ca. 320 gram.
  • Farve: Sort

Kvalitetsniveau
Alle Schwalbe dæk er utrolig nemme at montere og de sidder perfekt på dit hjul. Bemærk at hvis du samligner dette dæk og dens tråde (EPI) pr. tomme så angiver Schwalbe kun antallet i det ene lag i dækket hvor de øvrige konkurrenter opgiver tråde (TPI) i alle 3 lag således skal du gange Schwalbes antal med 3 for at sammenligne disse tal.

Vedligeholdelse
Sørg for at dækket er pumpet inden for det dæktryk som vi har angivet. Dæktrykket bør kontrolleres jævnligt ca. hver 10. dag.

EAN: 5712934012114

08-08-2018
God hurtig levering. Dæk + slanger er monteret. Passer perfekt.
01-06-2015
Alt levede op til forhåbningerne - gode kvalitetsdæk og god og hurtig service!