Fragtfri ved DKK 299,00
Prismatch
365 dages returret
39 40 31 31
Shimano SLX bagskifter model RD-M7000-10-SGS, er en bagskifter med lang laske. Bagskifteren skifter stabilt selv på et meget ujævnt underlag og med denne kvalitets bagskifter får du en rolig og stabil k&aeli…
Læs mere
Tilbudet udløber 26-01-2020
Vejl.: 519,00 Før 439,00
DKK 421,23
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 18.00
Prismatch Prismatch på alle varer
Varen er fragtfri Fragtfri ved DKK 299,00

Shimano SLX bagskifter model RD-M7000-10-SGS, er en bagskifter med lang laske. Bagskifteren skifter stabilt selv på et meget ujævnt underlag og med denne kvalitets bagskifter får du en rolig og stabil kæde. Med denne Shimano bagskifter, er du garanteret en pålidelig  gearskifter til MTB.

Anvendelse
Denne bagskifter fra Shimano henvender sig til de mountainbike cyklister, der er på udkig efter grej på et højt niveau. Denne type bagskifter er udviklet udelukkende til mountainbike, downhill og trail cykler. Bagskifteren er udstyret med en særlig Shadow RD+ funktion som giver kæden mere ro og stabilitet under kørslen. Shadow RD+ aktiveres blot ved at dreje en lille knap på bagskifteren, dette giver bagskifteren bedre stabilitet, bedre gearskifte og desuden er kæden rolig under kørsel selv under ekstreme forhold. Sidst men ikke mindst så hjælper denne funktion også med at stabilisere kædens bevægelser på kædehjulet foran på kranksættet. Kun når baghjulet skal tages af, er det nødvendigt at dreje denne knap tilbage i neutral position. Shimano bagskifteren er kompatibel med 3 x 10 gearsystemer.

Specifikationer

 • Vægt: 333 gram
 • Farve: Serie farve Sort
 • Shimano SLX Shadow RD+ bagskifter RD-M7000-10-SGS
 • Shadow+ med normal skiftefunktion
 • Passer til 10 gears kassette
 • 11 tands pulleyhjul
 • Anbefalet kæde: Shimano 10 gears kæde CN-X-10
 • Maksimal tand difference på de forreste klinger 22 tands (D.v.s. differensen på det største og mindste kædehjul på garnituren, må ikke overstige 22 tænder.
 • Total kapacitet er 43 tænderTotal kapacitet på maksimum 43 tænder, som er forskellen på antallet af tænder, når man tager det mindste tandhjul foran + det mindste tandhjul i bag og trækker fra antallet af tænder på det største tandhjul foran + det største tandhjul i bag.(Eks. (32 bag + 44 foran = 76) - (11 bag + 24 foran = 35) Resultat 76 - 35 = 41 tænder så denne kombination kan godt bruges.Total kapacitet på maksimum 43 tænder, som er forskellen på antallet af tænder, når man tager det mindste tandhjul foran + det mindste tandhjul i bag og trækker fra antallet af tænder på det største tandhjul foran + det største tandhjul i bag.(Eks. (32 bag + 44 foran = 76) - (11 bag + 24 foran = 35) Resultat 76 - 35 = 41 tænder så denne kombination kan godt bruges. som er forskellen på antallet af tænder, når man tager det mindste tandhjul foran + det mindste tandhjul i bag og trækker fra antallet af tænder på det største tandhjul foran + det største tandhjul i bag.(Eks. (32 bag + 44 foran = 76) - (11 bag + 24 foran = 35) Resultat 76 - 35 = 41 tænder så denne kombination kan godt bruges.
 • Maksimum kapacitet, største tandhjul i bag: 36 tænder
 • Minimum kapasitet, største tandhjul i bag: 32 tænder
 • Maksimum kapacitet mindste tandhjul i bag : 11 tænder
 • Minimum kapacitet mindste tandhjul i bag: 11 tænder
 • Beslag: Stål
 • Inder skifte led: Aluminium
 • Vægt: 313 gram

Montering
Når du skal montere bagskifteren, skal du bruge en 5 mm unbraco nøgle. Tilspændingsmomentet skal være 8 - 10 Nm. Bagskifteren skal monteres direkte i geardroppets gevind. Sæt kontakten til "fast stilling" på OFF inden montering.

Sikkerhed og kvalitet
Denne RD-M7000 bagskifter er en del af Shimanos bedre MTB komponentgruppe. Bagskifteren er en SLX bagskifter, og her er der tale om en bagskifter i en rigtig god kvalitet, som selv på et meget ujævnt underlag er yderst effektiv. Du får en bagskifter, der har en totalkapacitet på 43, tænder. 43 er forskellen på antallet af tænder, der er, når mindste tandhjul i for og bag lagt sammen, trækkes fra antal af tænder på største tandhjul i for og i bag.

Du kan se en oversigt over samtlige komponentgrupper fra Shimano her.

Vedligeholdelse
Det er vigtigt at du holder din bagskifter ren for skidt, mudder og støv. For at opnå den længste levetid og opretholde bagskifterens gode funktion, er det optimalt at rengøre bagskifteren efter brug. Det anbefales, at man rengør bagskifteren efter brug. Du bør også smøre bevægelige dele og links efter rengøring, samt give justerer-skruer et dryp tynd olie med jævne mellemrum.

Ingen anmeldelser af dette produkt.