Bagskiftere til MTB og Citybikes

Fra Sram og Shimano finder du her et stort udvalg af bagskiftere til brug på din MTB eller city bike. Vi har både kabel-aktiverede og elektroniske bagskiftere og et bredt udvalg med komponenter for enhver smag og pengepung. Du kan altid se på den gamle bagskifter, om det er en Sram- eller Shimano-bagskifter du udskifter.

Husk din gearkombination
Når du køber bagskifter er det vigtigt at være opmærksom på, at bagskifteren skal være bygget til din gearkombination. Du kan således ikke bruge en 2x11 gears bagskifter, hvis du kører med 3x10 gear. Vær også opmærksom på om bagskifteren har lang eller kort laske og om det er nødvendigt at tilkøbe et geardrop.

Kan din bagskifter klare nok tænder?
Vær opmærksom på, om den bagskifter du vælger er kompatibel med antallet af tænder på dine klinger og tandhjul. Kan din bagskifter f.eks. klare en maksimal difference på 22t, og din mindste klinge foran er 22t – så må den største maksimalt være 44t.
På samme vis kan en bagskifter have en max total kapacitet. Er makskapaciteten f.eks. 45t, kan bagskifteren kun bruges med en klinge/tandhjulskombination, hvor forskellen på antal tænder ikke overstiger 44t. Dvs. når man tager det mindste tandhjul foran + det mindste tandhjul i bag og trækker fra antallet af tænder på det største tandhjul foran + det største tandhjul i bag.

Vi står klar til at hjælpe
Hvis du har brug for hjælp til at finde den rette bagskifter til din cykel, står vi klar ved telefonerne. Du kan også smide os en mail, så vender vi tilbage hurtigst muligt, så du kan finde den helt rigtige bagskifter til din cykel.