Her gives der en yderst funktionel baglygte fra D.Light, der kan levere de grundlæggende specifiaktioner for en optimal køretur ved færdsel ude i trafikken. Baglygten kan nemt ses med 5 LED pærer, der giver et kraftigt og syn…
Læs mere
Vejl.: 75,00 Før 75,00
DKK 49,00
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Prismatch Prismatch på alle varer
Opnå gratis fragt Fri fragt*
ved 299,-
'

Her gives der en yderst funktionel baglygte fra D.Light, der kan levere de grundlæggende specifiaktioner for en optimal køretur ved færdsel ude i trafikken. Baglygten kan nemt ses med 5 LED pærer, der giver et kraftigt og synligt lys, mens en bagrefleks optimerer denne synlighed.

Anvendelse
Denne baglygte efterlader ikke megen tvivl i forhold til sin funktionalitet, hvor du nemt og sikkert kan færdes i trafikken med et kraftigt lys bagpå. Cykellygten kan nemt anvendes med en tænd/sluk knap, hvor den passer på både 50- og 80 mm hul-mellemrum. Batterier medfølger desuden.

Specifikationer

  • Baglygte til batteri
  • 5 LED pærer
  • 1 funktion (tænd/sluk) 
  • Passer til både 50 og 80 mm hul-mellemrum. (Hullerne prikkes ud med en skruetrækker)
  • Med bagrefleks
  • Størrelse: 120 x 60 x 30 mm
  • Dansk godkendelse
  • Batterier er inkluderet

Montering
Monteringen af denne flotte baglygte kræver en skruetrækker, hvor den kan skrues fast på din cykels bagagebærer.

Kvalitetsniveau
Med en lygte fra D. Light er du sikker på at få en kvalitets lygte til en skarp pris. D.Light's lygter er specielt designet til de danske vejrforhold.

Vedligeholdelse
I forhold til vedligeholdelse skal du være opmærksom på, at du skal huske at tørre dem af for mudder og vand, så lygtesættet bibeholder sin evne til at lyse for dig.

EAN: 5712934001798

12-09-2019
Jeg har været glad for min baglygte, som lyste rigtig godt. Desværrre gik den i stykker, men var så heldig at finde en magen til her hos Cykelpartner og til en rigtig god pris.
11-11-2018
Lyser også til siderne - god sikkerhed
25-09-2018
Fin refleks/baglygte. Passer på flere af Winthers juniorcykler.
16-08-2018
Super tilfreds
03-12-2017
Virker som et OK design. Meget fint lys med nye batterier (2 stk AA) - og on/off knappen virker god, stabil og tæt! Dejligt med en ordentlig maskinskue i messingbøsning til god lukning af lygten! Og der medfølger fornuftige skruer og låsende møtrikker! :-) Jeg savner en blinkfunktion (så det er en CG-409R1) - og måske en pakning mellem for og bagskal. Men eneste grund til, at jeg har trukket to stjerner, er et forbrug på ca. 100mA* - hvilket indikerer ca. 25 timers drifttid på et sæt gode alkaline batterier. Der er således MEGET langt op til de 180 timer producenten (http://www.dlight.com.tw/product/cg-409r/) lover... *) Testet på to lygter, dog kun med et RMS multimeter - som kan blive snydt hvis der bliver trukket i meget korte pulser (hvilket det dog des værre ikke ligner på lyset)...