Fragtfri ved DKK 299,00
Prisgaranti
365 dages returret
39 40 31 31
1 anmeldelser
Rapid X3 er topmodellen i CatEye rapid-serie. Med en lysstyrke på hele 100 lumens er der tale om en særdeles kraftig baglygte, der nok skal gøre dig synlig for enhver trafikant. Ligesom dens mindre br&oslas…
Læs mere
Vejl.: 599,00
DKK 399,00
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 18
Prisgaranti Prisgaranti på alle varer
Varen er fragtfri Fragtfri ved DKK 299,00

Rapid X3 er topmodellen i CatEye rapid-serie. Med en lysstyrke på hele 100 lumens er der tale om en særdeles kraftig baglygte, der nok skal gøre dig synlig for enhver trafikant. Ligesom dens mindre brødre i serien har X3 seks forskellige lysindstillinger, automatisk batterisparefunktion og et 180 graders lysfelt, så du også bliver set af biler der nærmet sig via en sidevej. I forhold til X2-modellen er X3s lysstyrke blevet fordoblet.

Anvendelse
Med hele 100 lumen og et lysfelt på hele 180 graders vinkel bag dig er Rapid X3 en af de bedste baglygter på markedet. Den store lysstyrke og det brede lysfelt gør dig synlig for bilister der kommer fra sideveje, og du er synlig selv når det regner, sner eller er tåget. Så skal du være ekstra synlig i trafikken, bør du overveje at anskaffe dig en Rapid X2 baglygte fra CatEye.

Specifikationer

 • Vægt: 46g (med batterier)
 • Størrelse: 74,0 x 31,0 x 39,0mm
 • Lysstyrke: 150 lumen
 • Pære: COB LED
 • Batteri: Lithium Polymer genopladeligt batteri
 • Batteriholdbarhed:
  - High mode: 1 time (100 lumen)
  - Low mode: 5 timer (20 lumen)
  - Flashing mode: 30 timer (30 lumen)
  - Rapid mode: 16 timer (50 lumen)
  - Pulse mode: 16 timer (20 lumen)
  - Vibration mode: 8 timer (30 lumen)
 • Genopladningshastighed: 2 timer (USB 2.0)
 • Automatisk batterispare-funktion
 • Batteriniveau-indikator
 • 6 lysindstillinger
 • Monteres med elastikker. FlexTight-beslag skal tilkøbes

Montering
Før du tager din Rapid X3-lygte i brug skal den monteres. Det kan enten gøres med den medfølgende elastik, eller på et FlexTight-beslag. Hvis du vælger beslaget, skal det først monteres. Det ordnes let med en 5mm unbrakonøgle. Undgå at bruge værktøj under den præcise indstilling af beslaget, da det kan skade det. Indstillingen kan let ordnes med fingrene. Inden brug anbefaler Cykelpartner, at du undersøger, om det indbyggede batteri er korrekt opladt.

Kvalitetsniveau
Her får du en af de kraftigste baglygter på markedet, der virkelig gør dig synlig i trafikken. Lyset fra baglygten når ud i en vinkel på 180-grader, så du er sikker på at blive set i trafikken. Lygten lever fuldt ud op til den kvalitet man kan forvente fra verdens førende producent af cykellygter.

Vedligeholdelse
Hvis lygten er blevet snavset, kan den rengøres med en let opvredet blød klud. Du kan godt bruge mild sæbe på den, men malingsfortynder, benzin og alkohol kan ødelægge lygten.

03-07-2019
Efter en uges brug har jeg stadig ikke ladet den op. Super lygte