3 anmeldelser
Når du har behov for at medbringe ekstra bagage eller indkøb på din cykel, er denne Portland frontbagagebærer fra Basil det helt rigtige og stilrene valg. Det praktiske og flotte design giver dig muli…
Læs mere
Tilbudet udløber 12-07-2020
Vejl.: 759,00 Før 449,00
DKK 404,00
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Prismatch Prismatch på alle varer
Opnå gratis fragt Fri fragt til pakkeshop
'

Når du har behov for at medbringe ekstra bagage eller indkøb på din cykel, er denne Portland frontbagagebærer fra Basil det helt rigtige og stilrene valg. Det praktiske og flotte design giver dig mulighed for at bære op til 10 kg ekstra bagage på din cykel.

Anvendelse
Denne bagagebærer passer til cykler med en hjulstørrelse mellem 26" og 28". Det klassiske look egner sig bedst til city- og shoppingcykler, men kan sagtens anvendes på andre cykeltyper, hvis du ønsker det. Den medfølgende bagagestrop gør det let at fastgøre indkøbsposer, tasker eller små kufferter på bagagebæreren, så de ikke falder af under kørsel. 

Specifikationer:

  • Farve: Sort
  • Materiale: Aluminium
  • Maksimal bæreevne: 10 kg
  • Egnet til montering af cykellygte
  • Passer til cykler med hjulstørrelse mellem 26" og 28"

Montering
Monteringen af denne kan ske ved, at man benytter sig af de medfølgende beslag og komponenter således, at det kan foregå på et nemt og komfortabelt niveau.

Kvalitetsniveau
Basil er det førende mærke inden for strålende og funktionelle cykeltilbehør og kendt for at lave brugervenlige kvalitetsprodukter, som følger moden og har et design i høj kvalitet. Denne bagagebærer er bestemt ingen undtagelse. Og med sit flotte look vil den få din cykel til at skille sig ud i mængden.

Vedligeholdelse
Bagagebæreren kræver ingen særlig vedligeholdelse, men kan med fordel tørres over med en fugtig klud, hvis den skulle være blevet snavset. Sørg altid for at stramme alle skruer efter i ny og næ, så du er sikker på, at alt sidder, som det skal.

EAN: 8715019504105

26-09-2019
Den var nem at montere og den fungerer rigtig godt. Rimelig god kvalitet. Man skal lige vende sig til at have vægt foran på cyklen
02-07-2019
19-09-2018