3 anmeldelser
Robust bagagebærer fra Bike Attitude. Bagagereret monteres på sadelpind. Bagagereret kan bruges som normalt bagagebærer, men er særdeles velegnet til sidetasker. Max belastning 10 kg. Monteres let uden…
Læs mere
Tilbudet udløber 30-11-2020
Vejl.: 299,00 Før 229,00
DKK 183,13
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Prismatch Prismatch på alle varer
Opnå gratis fragt Fri fragt*
ved 299,-
'

Robust bagagebærer fra Bike Attitude. Bagagereret monteres på sadelpind. Bagagereret kan bruges som normalt bagagebærer, men er særdeles velegnet til sidetasker. Max belastning 10 kg. Monteres let uden brug af værktøj. 

Anvendelse
Bagagebæreret er perfekt til dig, som ønsker sidetasker på cyklen. Kan også bruges som almindelig bagagebærer. Bæreren kan benyttes op de fleste cykler, hvor den passer til en sadelpind mellem 25,4 - 31,8 mm.

Specifikationer

  • Farve: Sort lakering
  • Passer til sadelpinde på 25,4-31,8 mm
  • EN14872 godkendt
  • Max belastning 10 kg
  • Kan monteres let uden brug af værktøj

Montering
Bagagebæret skal monteres på cyklens sadelpind. Monteringen på sadelpinden foregår med Quick Release, som gør monteringen af bagagebæreren meget simpel og hurtig. Bagerst på bagagebæreret er der plads til refleks eller en cykellygte.

Kvalitetsniveau
Bike Attitude viser gode sider ved deres produkter, hvor komfort og funktionalitet bliver tilbudt til gode priser således, at alle på alle niveauer kan køre med optimalt cykeludstyr. Dette har givet dem et solidt grundlag for en sikker handler hvorledes, også har givet dem en god plads på markedet. Kunden kan derfor være tryg ved køb af produkter fra Bike Attitude.

Vedligeholdelse
Denne bagagebærer kan nemt vedligeholdes ved, at man blot tørrer den over med en fugtig klud ved skidt og snavs.

EAN: 4714150556107

19-08-2019
18-08-2019
Meget dårlig kvalitet, skulle bruge det til 21l cykeltasker på min tur til Berlin, men stiverne blev ved at bøje ind, så mine cykeltasker stødte på hjulegerne. Efter 2 dage, så knækkede det i svejsningen. Købte en anden type og af langt bedre kvalitet i Rostock. Anbefaler, man finder et andet produkt.
09-08-2018
Alt i alt et godt produkt, der gør det, det skal. PLUS: Hurtig og nem på- og afmontering med et enkelt quick-release håndtag, det samme som sidder på racerhjul. MINUS: På min Trek racercykel sad bagagebæreren temmelig højt, ca 20cm over dækket. Derfor kunne man ønske sig at bøjlerne gik væsentligt længere ned for at holde taskerne ude af hjulet; da jeg havde en cykeltaske på kun den ene side, var den inde og strejfe egerne når jeg kørte over bump.