Denne Bike Attitude bagagebærer er i aluminium og med rustfrie skruer samt aluminiums beslag. Der er plads til lygte eller refleks bag på, som gøres fast i enten to bolte i vandret position eller lodret pos…
Læs mere
Tilbudet udløber 30-11-2020
Vejl.: 239,00 Før 179,00
DKK 143,13
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Prismatch Prismatch på alle varer
Opnå gratis fragt Fri fragt*
ved 299,-
'

Denne Bike Attitude bagagebærer er i aluminium og med rustfrie skruer samt aluminiums beslag. Der er plads til lygte eller refleks bag på, som gøres fast i enten to bolte i vandret position eller lodret position, alt efter hvilken lygte eller refleks, der ønskes anvendt. Denne bagagebærer er med to sidestivere i hver side, og der er klap i sortlakeret stål til at fastholde bagagen. Nederste del af bagagebærerbenet kan indstilles i højden, så den kan tilpasses flere cykeltyper. Denne indstillingsdel er i aluminium, og den er udført med et ben og fastgjort med en bolt. Beslag til montering på cyklens stel følger med.

Anvendelse
Denne bagagebærer viser solide specifikationer, der nok skal gøre din cykeltur god og komfortabel. Bagagebæreren er lavet således, at den passer til en cykel med en hjulstørrelse på 26". Der kan desuden påmonteres reflekser og lys på denne bagagebærer, så du opnår en større sikkerhed i trafikken. Derudover er det også muligt at indstille længden på benene fra 33 cm og op til 38 cm.

Specifikationer

  • Bagagebærer i blank sort aluminium med stål klap til bagage
  • Max belastning op til 25 kg.
  • Bredde på bagage delen: 12 cm.
  • Længde på bagage delen: 37 cm.
  • Længde på benene, hvor der er 2 indstillings muligheder, målt fra underkanten af bagagebærer og til midten af bolt hul: 33 cm. og op til 38 cm.
  • Bredde afstand mellem benene er 150 mm.
  • Farve: Blank sort

Montering af bagagebærer
Bagagebæreren spændes fast på 4 punkter, 2 punkter for neden og 2 punkter øverst på hver side af cyklens stel, hvor der er gevind ind i stellet. Du skal være opmærksom på, at der ikke følger skruer med til monteringen, men disse kan naturligvis tilkøbes, hvis du ser under anbefalede produkter.

Montering af lygte eller refleks
Der er plads til en baglygte eller en refleks bag på bagagebæreren. Bemærk at boltafstanden på lygten eller refleksen skal være på 50 eller op til 80 mm. (målt vandret) eller 20 mm. målt på højkant, før den kan monteres.

Kvalitetsniveau
Bike Attitude har i lang tid vist vejen frem med deres produkter, hvor solide produkter med en stor portion af komfort og funktionalitet kan gives til brugeren - og så endda til en god pris. Her benytter man sig af solide materialer og sikre teknologier, der kan give en god oplevelse til alle niveauer. Kunden kan derfor være tryg ved køb af produkter fra Bike Attitude.

Vedligeholdelse
Denne bagagebærer kan bare tørres over med en fugtig klud, når den bliver udsat for skidt og snavs.

EAN: 5707965010208

Ingen anmeldelser af dette produkt.