Sequence Sleeve er en fantastisk accessories, hvis du elsker din kortærmede jersey, men skal køre i lidt køligere vejr. Armvarmerne er UV-beskyttende, og sidder tæt til armene gennem hele træni…
Læs mere
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Prismatch Prismatch på alle varer
Opnå gratis fragt Fri fragt til pakkeshop
'

Sequence Sleeve er en fantastisk accessories, hvis du elsker din kortærmede jersey, men skal køre i lidt køligere vejr. Armvarmerne er UV-beskyttende, og sidder tæt til armene gennem hele træningen, da materialet de er lavet af, er svedtransporterende - derved glider ærmerne ikke på huden.  

Anvendelse
Ærmerne er tiltænkt kørsel forår og efterår, eller på kolde sommerdage, hvor du stadig gerne vil have en kortærmet jersey på. Ærmerne er designet i en moderigtig farve med et flot trangulært print. Armvarmerne er lavet af et letvægtsmateriale, og har en god åndbarhed. Selv i høj solskin er ærmerne gode at have på, for de er UV-beskyttende, og absorberer hurtigt sveden. 

Specifikationer

  • Farve: Mørkegrøn
  • Vægt: ca. 60 gram pr. ærme
  • Sleek Wick ST
  • Refleksive highlights
  • Materiale: 100% polyester

Kvalitetsniveau
Mavic er en producent med mange års erfaring, der leverer kvalitetsprodukter, om du så vælger den billige eller den dyre model i deres sortiment. Mavic's produktionsmetode er der derfor heller ikke gjort forskel på, om det er en dyr eller billig vare, de producerer. 

Vedligeholdelse
Armvarmerne anbefaler vi, at du maskinvasker ved 30 grader og med vasketøj i samme farve.

Vejledende størrelsesguide

     

 

 Str. 

 Biceps

 Håndled

 Længde 

 

S

25,1

14,9

58,2

M

26,3

15,2

58,3

L

27,8

15,7

58,4

XL

27,8

15,7

58,4

Ingen anmeldelser af dette produkt.